Moller\'s Cod Liver Oil Lemon 250ml

Moller's Cod Liver Oil Lemon 250ml

Хранителна добавка Орално рибено масло, богато на Омега 3 с витамини A, D и E с вкус на лимон

код на продукта: 013397
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  42,72лв. (21,85€)

Moller's Cod Liver Oil Lemon Диетична добавка Перорално масло от черен дроб на треска, богато на Ω3 с витамини A, D и E с аромат на лимон 250 ml Möller's Cod Oil течност от черен дроб на арктическа треска допълва ежедневната диета с Ω3 мастни кисе...  още

38,87лв. (19,88€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7070866021009

Moller's Cod Liver Oil Lemon Диетична добавка Перорално масло от черен дроб на треска, богато на Ω3 с витамини A, D и E с аромат на лимон 250 ml

Möller's Cod Oil течност от черен дроб на арктическа треска допълва ежедневната диета с Ω3 мастни киселини, витамини D3, A и E, като е идеално решение за цялото семейство с прекрасен вкус на лимон.

Омега-3 мастни киселини (DHA и EPA)
DHA и EPA се намират в масла от треска и рибено масло и са най-важните мастни киселини от семейството Ω3. Те са структурни компоненти на човешките клетки и важни елементи за правилното функциониране на мозъка, очите и сърцето. Те помагат за предотвратяване и ограничаване на заболявания на ставите и ревматоиден артрит, рахит и остеопороза, сърдечно-съдови заболявания, рак, дислексия и хиперактивност, депресия, диабет, инфекции и кожни заболявания.
Някои проучвания показват, че омега-3 мастните киселини могат да намалят симптомите на дефицит на вниманието при деца и да подобрят когнитивните им способности. Има също доказателства, че предпазват от Алцхаймер и постепенна свързана с възрастта загуба на паметта.
Проучване в Харвард показа, че омега-3 мастните киселини увеличават продължителността на живота на възрастните хора с 2,22 години. И накрая, изследванията показват, че маслото от черен дроб на треска подобрява качеството и интелигентността на спермата. Проучване показа, че четиригодишни деца, чиито майки са получавали масло от черен дроб на треска (DHA и EPA) по време на бременност и кърмене, се представят по-добре на тестове за интелигентност, отколкото деца, чиито майки са получавали други видове масла.

Витамин D
Най-важната роля на витамин D е да регулира усвояването на калция и фосфора за изграждането на костите. Липсата му забавя развитието на човешкия скелет и "омекотява" костите, причинявайки рахит. Последните изследвания показват, че той също играе важна роля за правилното функциониране на мозъка при хора на средна и по-възрастни хора. Проучванията също подкрепят участието му във функционирането на имунната система. Други роли, които му се приписват, са свързани със защитната му роля срещу множествена склероза, сърдечни заболявания и риска от симптоми на грип.

Витамин А
Витамин Е е важен витамин за клетъчното делене, растежа и съзряването на скелета, правилното функциониране на имунната система, здравето на очите и нощното виждане, както и органогенезата на ембрионите.

Витамин Е
Витамин Е е витамин-антиоксидант, който предпазва клетките от оксидативен стрес и Ω3 мастните киселини от окисление.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане по време на хранене или на празен стомах (с вода).
Избягвайте късните вечерни часове, защото повишената енергия не помага на съня


Дозировка

Възрастни: 5 ml (1 чаена лъжичка) дневно.
Деца от 6 месеца: 5 ml (1 чаена лъжичка) дневно.


Противопоказания-Взаимодействия

EPA понижава кръвното налягане, повишавайки ефекта на антихипертензивните лекарства. В допълнение, той е противопоказан при едновременно прилагане на антикоагулантно лечение. В допълнение, проучванията показват, че рибените масла намаляват ефективността на противозачатъчните хапчета.


Предпазни мерки

Хората с алергии към миди и риба са по-склонни да бъдат алергични към добавки с омега 3 мастни киселини.

Хората, приемащи аспирин или перорални антикоагуланти, трябва да се консултират с лекаря си, преди да ги приемат.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина. Идеална температура 15-25 °C.

След отваряне съхранявайте бутилката в хладилник до 3 месеца.

№ Първо запознанство EOF: 56366/25-08-2015. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

Препоръчва се от 6-месечна възраст и за възрастни.

Възрастни: 1 или 2 чаени лъжички на ден (5-10ml).

Деца под 12 години: 1 чаена лъжичка на ден.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук