Lamberts Turmeric Fast Release 10.000mg, 120tabs

Lamberts Turmeric Fast Release 10.000mg, 120tabs

Високоефективен екстракт от куркумин с незабавно освобождаване Хранителна добавка при хронично възпаление

код на продукта: 019950
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  95,38лв. (48,79€)

Lamberts куркума с бързо освобождаване, високоефективен екстракт от куркумин, хранителна добавка при хронично възпаление 10 000 mg, 120 таблетки Основната активна съставка на куркумата е куркуминът, който се съдържа в корена на растението и е веще...  още

82,91лв. (42,41€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5055148412609

Lamberts куркума с бързо освобождаване, високоефективен екстракт от куркумин, хранителна добавка при хронично възпаление 10 000 mg, 120 таблетки

Основната активна съставка на куркумата е куркуминът, който се съдържа в корена на растението и е веществото, на което растението дължи своя характерен жълт цвят.

Антиоксидантните и противовъзпалителните свойства на куркумина помагат за предотвратяване и лечение на заболявания, свързани с оксидативен стрес и възпаление. Забележително е, че куркуминът е известен с широкия си спектър от полезни ефекти от хиляди години, но биологичното действие на този агент е разбрано едва през последните години.

Установено е, че противовъзпалителните ефекти на куркумина са почти толкова мощни, колкото и противовъзпалителните лекарства. Напоследък противовъзпалителната активност на куркумина е демонстрирана както при остри, така и при хронични модели на възпаление. Освен това, прилагането на куркумин значително намалява възпалителния оток в случаите на остро възпаление.

Lamberts Turmeric Fast release е стандартизиран екстракт с висока ефективност, получен от корена на растението и осигурява 95% куркумин, което съответства на това, което е използвано в повечето публикувани клинични проучвания.

Всяка таблетка съдържа 200 mg титруван екстракт от корен на куркума, което е еквивалентно на 10 000 mg прах от подправката. В допълнение, Lamberts Turmeric Fast release таблетки са с бързо освобождаване, осигурявайки незабавно освобождаване и усвояване на куркумин (в рамките на 15-30 минути след поглъщане). Както всички продукти на Lamberts, той се произвежда в Обединеното кралство в съответствие със строги фармацевтични GMP стандарти.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане с храна.
Време за усвояване: 15-30 минути.


Дозировка

Възрастни: 1 таблетка на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Да не се приема от бременни и кърмещи жени.

Не се препоръчва за лица под 18 години.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF: 7722/24-01-2019. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук