Natures Plus Super B-50 Complex 60caps

Natures Plus Super B-50 Complex 60caps

Витаминна добавка B комплекс за добро здраве на нервната и имунната система

код на продукта: 023869
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  50,34лв. (25,75€)

Natures Plus Super B-50 Complex B Витамин комплекс Хранителна добавка за добро здраве на нервната и имунната система 60 капсули Natures Plus Super B-50 Complex е мощна, хипоалергенна формула от витамини от B комплекс, в обогатена основа от оризови...  още

40,74лв. (20,84€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0097467013100

Natures Plus Super B-50 Complex B Витамин комплекс Хранителна добавка за добро здраве на нервната и имунната система 60 капсули

Natures Plus Super B-50 Complex е мощна, хипоалергенна формула от витамини от B комплекс, в обогатена основа от оризови трици, люцерна, кресон и магданоз. Съдържанието на повечето витамини от група В е 50 mg.

Витамините от В комплекса са водоразтворими със синергично и взаимно допълващо се действие. По-добре е да се приемат заедно, а не поотделно, тъй като приемането на един витамин от В комплекса може да бъде неефективно или (ако е във висока доза) да причини липса на друг витамин от комплекса.

Според тази гледна точка, ако е необходима повишена доза на определен витамин В, тогава се препоръчва едновременен прием на два препарата: единичен витамин В + В комплекс.

Витамините от група В са от съществено значение за метаболизма на протеини, мазнини и въглехидрати, като доставят на тялото енергия (главно чрез разграждане на сложни захари до глюкоза). Необходими са и за поддържането на нервите и мозъка, кожата, очите, устата, косата, поддържането на мускулния тонус на червата, укрепването (чрез ензимите) на имунната система.

В случай на лечение с определени лекарства, като антибиотици и по-специално сулфонамиди, се препоръчва да се вземат добавки с витамин B, тъй като тези лечения често причиняват дефицит на витамин B.

Ето защо се препоръчва прием на витамини от група В след лечение с такива лекарства. Едновременната употреба не се препоръчва, тъй като витамините от група В и по-специално RABA могат да намалят ефективността на тези лекарства.

Повишени нужди от витамини от група В се създават и при инфекции, при състояния на стрес и напрежение, както и по време на бременност. Хората, които консумират големи количества рафинирани въглехидрати (особено сладкиши), имат значително повишена нужда от витамини от група В. Възрастните хора също трябва да приемат добавки с витамин В, тъй като обикновено не усвояват добре тези витамини от храната.

В някои случаи е установено, че болестта на Алцхаймер е причинена от липса на витамини от група В и особено B-12.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане между храненията.


Дозировка

Възрастни: 1 капсула дневно.


Противопоказания-Взаимодействия

Противопоказно е да се приема едновременно с антиацидни лекарства, както и с антибиотици, тъй като абсорбцията му може да бъде намалена.

Продължителният прием на Витамин В6 (100мг/ден) може да доведе до появата на изтръпване (изтръпване) на крайниците (което отшумява при спиране на приема на витамина).

Може да се появи жълто оцветяване на урината. Това е безвредно и показва, че тялото елиминира излишния витамин В2 (рибофлавин).

Този продукт не трябва да се приема от бременни и кърмещи жени.


Предпазни мерки

Приемът на витамин В комплекс може да доведе до пожълтяване на урината. Това е безвредно и показва елиминирането на излишния витамин B2 (рибофлавин) от тялото.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF: 7272/22-01-2020. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук