Natures Plus Ultra Virile-Actin 60tabs

Natures Plus Ultra Virile-Actin 60tabs

Екстракт от стриди, витамини, минерали и билкови екстракти, хранителна добавка, специално създадена за мъже за повишаване на либидото и плодовитостта при мъжете

код на продукта: 024064
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  111,81лв. (57,19€)

Natures Plus Ultra Virile-Actin хранителна добавка Екстракт от стриди, витамини, минерали и билкови екстракти, специално създадени за мъже за повишаване на либидото и плодовитостта при мъжете 60 таблетки Natures Plus Ultra Virile-Actin съдържа вит...  още

89,32лв. (45,69€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0097467048706
Вижте също и продуктите в категориите:
Стимулиращи тоници, За плодовитост, Тонични стимуланти

Natures Plus Ultra Virile-Actin хранителна добавка Екстракт от стриди, витамини, минерали и билкови екстракти, специално създадени за мъже за повишаване на либидото и плодовитостта при мъжете 60 таблетки

Natures Plus Ultra Virile-Actin съдържа витамини Е и В6, цинк, корейски и сибирски женшен, пчелен прашец, палмето, бразилска муира пуама, хистидин, лют червен пипер, хиперикум (жълт кантарион), фенилаланин, пчелно млечице, карнитин, екстракт от стриди , CoQ10. Формулата е предназначена да стимулира целия организъм, за повече енергия и усещане за благополучие и за укрепване на мъжката репродуктивна система.

Свойства на стридите и растението Муира Пуама

Стридите традиционно се смятат за мощен афродизиак. Съвременните изследвания изглежда потвърждават, поне до известна степен, репутацията му. Наистина, химически анализи показват, че стридите са отличен източник на цинк и витамин В12, както и богат източник на желязо, йод, селен и витамин D.

Освен това е добър източник на протеини и ниацин, като същевременно съдържа значителни количества витамини А, В1, В2. Интересно е да се отбележи, че стридите са храна, особено ценена от Казанова.

Муира пуама (Ptychopetalum olacoides) е една от многото билки на Амазонка. Местните жители на Амазонка я смятат за мощен афродизиак, а за билката има клинично изследване, което е представено на 1-ви Международен конгрес по етнофармакология (Страсбург, 5-9/6/1990). Според това проучване, от 262 души, които са получили билката, 62% от тези, които са имали липса на сексуално желание и 51% от тези, които са имали еректилни проблеми, са имали подобрение.

Saw Palmetto идва от плода на растението Serenoa repens. Традиционно се използва за лечение на симптомите на доброкачествена хиперплазия на простатата, като затруднено започване на уриниране или честа нужда от уриниране. Поради това е добавен към формулата за лечение на всякакви проблеми с простатата и пикочните пътища при мъжете.

Проучванията показват, че пчелният прашец осигурява определени ползи за мъже, страдащи от хроничен простатит или доброкачествена хиперплазия на простатата.

Коензим Q10 осигурява енергия на клетките, докато пчелното млечице е мултивитамин, който се бори със слабостта и повишава издръжливостта. Изследванията показват подобрение в качеството на спермата (подвижност и обем) при мъже с олигоспермия и слаба сперма след прием на пчелно млечице.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане след хранене.


Дозировка

Възрастни: 2 табл.


Противопоказания-Взаимодействия

Противопоказан при хора, приемащи лекарства за доброкачествена хиперплазия на простатата, както и при хора, приемащи антикоагуланти.

Да не се приема при свръхчувствителност към някоя от съдържащите се съставки.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF:. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук