Avene Couvrance Poudre Mosaique Bonne Mine 10gr

Avene Couvrance Poudre Mosaique Bonne Mine 10gr

Цветна пудра за красиво лице

код на продукта: 024471
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  49,83лв. (25,49€)

Avene Couvrance Poudre Mosaique Bonne Mine цветна пудра за красиво лице 10гр Много естественият резултат от цветната пудра Avène Couvrance ни помага да направим кожата матирана, да стабилизираме и да подчертаем грима. Bonne mine: Пудрата с розо...  още

42,87лв. (21,93€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3282770144550
ТЕГЛО: 67gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Пудри за лице, Бронзиращи пудри, козметика

Avene Couvrance Poudre Mosaique Bonne Mine цветна пудра за красиво лице 10гр

Много естественият резултат от цветната пудра Avène Couvrance ни помага да направим кожата матирана, да стабилизираме и да подчертаем грима.

Bonne mine: Пудрата с розови нюанси стабилизира грима и оставя равномерен резултат. Придава здравословен естествен блясък на кожата и е идеален за подчертаване на черти.

Тестван в Център за дерматологични изследвания.

Използва се в ателието за медицински грим на Avène Spa: Изключително посветен на чувствителната кожа, спа центърът предлага на пациентите, в комбинация със спа процедури, безплатна програма за обучение и информация: медицински презентации, кръгли маси или ателиета. Ателието за медицински грим обучава специалните техники, предназначени да прикрият несъвършенствата на кожата, по лицето или тялото, при жени или мъже.

Couvrance е замесена като специалната линия за корекция на базата на цветове, независимо дали става дума за малка корекция (малки зачервявания, тъмни кръгове и т.н.) или голяма корекция (след операция, рождени белези, червени кръвоносни съдове, витилиго, изгаряния и др. ).

Дерматологичен грим.

Неговият много естествен резултат ни помага да направим кожата матирана, да стабилизираме и да подчертаем грима. Без аромат.

За да стабилизирате и да предложите матов ефект, нанесете цветната пудра върху лицето и шията, с помощта на голяма четка. За да подчертаете цвета, нанесете пудра като руж върху бузите и контура на лицето. Може да се използва и като сенки за очи.

TALC. SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE. NYLON-12. OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE. BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2. CETYL DIMETHICONE. DIMETHICONE. IRON OXIDES (CI 77491), (CI 77492), (CI 77499). LAUROYL LYSINE. MANGANESE VIOLET (CI 77742). RED 30 LAKE (CI 73360). RED 6 (CI 15850). TITANIUM DIOXIDE (CI 77891). TOCOPHERYL ACETATE. ULTRAMARINES (CI 77007). YELLOW 5 LAKE (CI 19140).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук