Avene Cleanance Comedomed 30ml

Avene Cleanance Comedomed 30ml

Концентрат срещу несъвършенства, намалява пъпките и тъмните петна

код на продукта: 030551
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  47,51лв. (24,30€)

Avene Cleanance Comedomed концентрат срещу несъвършенства, намалява пъпки и тъмни петна 30ml Тази грижа намалява пъпките и черните точки и намалява появата на нови несъвършенства благодарение на действието за обръщане на сърбежа, намаляване на нес...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3282770202854
ТЕГЛО: 30gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Avene Cleanance Comedomed концентрат срещу несъвършенства, намалява пъпки и тъмни петна 30ml

Тази грижа намалява пъпките и черните точки и намалява появата на нови несъвършенства благодарение на действието за обръщане на сърбежа, намаляване на несъвършенствата и предотвратяване на повторната им поява. С Cleanance Comedomed Eau Thermale Avène предлага напълно различен, напълно иновативен подход. Действайки на невидимото ниво на несъвършенствата, той прекъсва порочния кръг от пъпки за по-чиста кожа, сега и за дълго време. Предотвратява както повторната поява на съществуващи несъвършенства, така и появата на нови. Действа буквално в основата! Доказана ефективност срещу несъвършенства за 7 дни *. Само една активна съставка, ComedoclastinTM, в много висока концентрация, позволява - в една стъпка! - да се намалят съществуващите несъвършенства, като се предотврати преобразуването на микроястия от корена, да се ограничи появата им в бъдеще. * При клинично проучване се наблюдава значително намаляване на дерматологичните дефекти при 51 души за 7 дни. Използвайте Cleanance Comedomed 2 пъти на ден в продължение на 56 дни. Неговата толерантност и ефективност са доказани от проучвания, проведени под дерматологичен контрол при повече от 180 души с леки до умерени несъвършенства, както самостоятелно, така и в комбинация с медикаментозно лечение:

НОКАУТ ДЕЙСТВИЕ ЗА 7 ДНИ:

Несъвършенствата са намалени с 22% (1)
9 потребители от 10 са доволни (2)
90% от хората намират кожата си по-чиста (3)

ДЪЛБОКО ДЕЙСТВИЕ ЗА 2 МЕСЕЦА:

Той става все по-активен с всяко приложение:
Намалява пъпките и тъмните петна с 45%, особено висок резултат в сравнение с контролна група 3

ОТЛИЧНА ТОЛЕРАНТНОСТ НА КОЖАТА

Проучване за поносимост и ефикасност, проведено върху 51 лица с леки до умерени несъвършенства. Прилагайте Cleanance Comedomed самостоятелно, два пъти дневно в продължение на 56 дни.

2. Удовлетворение за 7 дни, 51 човека, 2 приложения на ден

3. Сравнително изследване при 36 души под дерматологичен контрол за 56 дни. Една контролна група без лечение (N = 18) и една третирана група два пъти дневно с Cleanance Comedomed (N = 18). Мазна кожа с несъвършенства и кожа склонна към акне Cleanance Comedomed е особено подходяща за кожа, склонна към акне с пъпки и тъмни петна. Юноши от 12 години, възрастни. Двете основни стъпки за грижа за мазна кожа със склонност към акне са: -почистване или премахване на грим за добро почистване на лицето сутрин и вечер -нанасяне на грижа против несъвършенства сутрин и вечер Нанасяне на Cleanance Comedomed: нанесете малко количество върху върховете на пръстите и го нанесете първоначално тампонирайте върху Т-зоната и бузите. Нежно масажирайте с кръгови движения. Завършете, като слезете до долната част на лицето. За да прикриете леки несъвършенства, използвайте бежовата корекционна четка, като нанесете малки количества по ръба. Нанесете нежно около пъпката с памучен тампон. Стабилизирайте с Translucide Color Powder. Cleanance Comedomed е страхотна основа за грим!

Приятна и практична, бутилката с помпа доставя правилната доза продукт с едно натискане. Може да се използва самостоятелно или в комбинация с локални лекарства (с изключение на перорален изотретиноин).

Нанесете 2 натиска върху цялото лице, гръб и гърди два пъти на ден. Отлична основа за грим.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). ISOPROPYL ALCOHOL. PEG-6. GLYCERIN. SILYBUM MARIANUM FRUIT EXTRACT. SILICA. POLYACRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. SORBITAN ISOSTEARATE. WATER (AQUA).

Потребителите се съветват винаги да проверяват съставките на продукта, преди да купят.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук