-4€ με αγορές 40€
Solgar Liquid Vitamin E 59.2ml

Solgar Liquid Vitamin E 59.2ml

Течна хранителна добавка с естествен източник на витамин Е за добро здраве на кожата и сърцето с антиоксидантни свойства

код на продукта: 031033
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  52,69лв. (26,95€)

Solgar течен витамин Е хранителна добавка Естествен източник на витамин Е в течна форма за добро здраве на кожата и сърцето с антиоксидантни свойства 59,2 ml Solgar Natural Source Liquid Vitamin E - 59,2 ml се предлага в течна форма за подобряване...  още

44,20лв. (22,61€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0033984016002
ТЕГЛО: 60gr

Solgar течен витамин Е хранителна добавка Естествен източник на витамин Е в течна форма за добро здраве на кожата и сърцето с антиоксидантни свойства 59,2 ml

Solgar Natural Source Liquid Vitamin E - 59,2 ml се предлага в течна форма за подобряване на усвояването на това мастноразтворимо хранително вещество и съдържа препоръчителния дневен прием на витамин Е само с 5 капки на ден. Този продукт е добро допълнение към ежедневния ви режим за красота чрез поглъщане или локално приложение в нашия любим крем за лице.

Кожата ни се сблъсква с много неща всеки ден – прах и замърсяване, време, климатик, липса на сън и храна на краката. Ефектите от градския живот могат да допринесат за суха кожа, зачервяване, петна, раздразнение и дори преждевременно стареене. Liquid Vitamin E предлага капки за красота за укрепване на кожните клетки, с антиоксидантна защита срещу увреждане от свободните радикали.

Свободните радикали се създават, когато превръщаме храната в енергия или когато сме изложени на атмосферно замърсяване и UV радиация. Продуктът съдържа естествен витамин Е (d-алфа токоферол), който, както показват проучванията, е 1,3 пъти по-бионаличен от синтетичните форми.

Витамин Е е мастноразтворим витамин, който се намира естествено в ядките, плодовите масла, зехтина, зелените листни зеленчуци и авокадото. Тялото се нуждае от това основно хранително вещество, за да подсили имунната система. Храненето на здравословна и балансирана диета трябва да осигури адекватни нива на витамин Е, но за съжаление повечето диети не го правят.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане след хранене.
Време за усвояване: По-малко от 30 минути.


Дозировка

Възрастни: 0,5 ml (половин доза съдържа дозатор)


Противопоказания-Взаимодействия

Да не се приема от деца и юноши.

Страдащите от артериална хипертония първоначално трябва да приемат витамин Е с малко iu съдържание и след това постепенно да увеличават iu, винаги със съгласието на лекаря.

Препоръчва се добавките с витамин Е да се избягват от хора, приемащи антикоагулантна терапия (с антикоагуланти от ново поколение), тъй като рискът от кървене може да се увеличи.

Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

При високи дози витамин Е (над 1200 IU) могат да се наблюдават умора, гадене, сърцебиене и повишаване на кръвното налягане. Тези симптоми са напълно обратими.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

No Първо запознанство EOF: 890708/26.11.2013г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук