Now Foods Natural Beta Carotene 25.000 IU Хранителна добавка, подобрява здравето на очите и кожата 90 softgels

Now Foods Natural Beta Carotene 25.000 IU Хранителна добавка, подобрява здравето на очите и кожата 90 softgels

код на продукта: 032236
Само един продукт е наличен!
Now

Препоръчителна цена на дребно  98,32лв. (50,29€)

Now Foods Natural Beta Carotene 25.000 IU Хранителна добавка, подобрява здравето на очите & на Soft 90 меки гелове Антиоксидант - Здраве на очите и кожата - Дъбене В-каротин е провитамин на витамин А. Той има по-силно антиоксидантно действие от...  още

63,91лв. (32,69€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739003201

Now Foods Natural Beta Carotene 25.000 IU Хранителна добавка, подобрява здравето на очите & на Soft 90 меки гелове

Антиоксидант - Здраве на очите и кожата - Дъбене

В-каротин е провитамин на витамин А. Той има по-силно антиоксидантно действие от синтетичната форма на В-каротин и действа срещу свободните радикали. По -конкретно, той предпазва клетъчната мембрана от свободен кислород, който причинява увреждане на клетъчните гени и окислява мастните киселини, превръщайки ги в токсични молекули.

В допълнение към мощното си антиоксидантно действие, В-каротинът предпазва кожата от ултравиолетова радиация, като освобождава меланин. В допълнение, той осигурява висока устойчивост на имуносупресия, допринася за нормалното функциониране на окото, за забавяне на някои очни заболявания и като цяло за поддържане на добро здраве на клетките.

Витамин А., който се произвежда в човешкото тяло от В-каротин, съхранява се в черния дроб и при правилно активиране се освобождава в кръвната плазма. Естественият баланс на каротеноидите е това, което прави този продукт по -бионаличен в сравнение с синтетичен В-каротин.

Natural Beta Carotene 25,000 IU на NOW Foods е естествено извлечен от водорасли Dunaliella salina и съдържа зеаксантин, криптоксантин и лутеин. Епидемиологичните проучвания показват, че консумацията на растителни каротеноиди е свързана с превенцията на хронични заболявания, като сърдечно -съдови заболявания.

Вземете 1 мека капсула с храна.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук