Now Foods Vitamin D3 1.000 IU Хранителна добавка с най -бионалична форма на витамин D 180 softgels

Now Foods Vitamin D3 1.000 IU Хранителна добавка с най -бионалична форма на витамин D 180 softgels

код на продукта: 032237
миг наличност (на склад)
Now

Препоръчителна цена на дребно  46,53лв. (23,80€)

Now Foods Vitamin D3 1.000 IU Хранителна добавка с най -бионаличната форма на меки капсули витамин D 180 Най -бионаличната форма на витамин D - Укрепване на имунната система -  Абсорбция на калций - Зъби, Кости - Функции на мозъка. Производство...  още

26,53лв. (13,57€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739003652

Now Foods Vitamin D3 1.000 IU Хранителна добавка с най -бионаличната форма на меки капсули витамин D 180

Най -бионаличната форма на витамин D - Укрепване на имунната система - Абсорбция на калций - Зъби, Кости - Функции на мозъка.

Производството на D-3 в човешкото тяло има фотохимична реакция, която протича, когато кожата е изложена на UVB лъчение. Каталитичното действие на слънчевата светлина обаче варира. Съвременният начин на живот, продължителната употреба на фотозащитни продукти и факторите на околната среда допринасят за широкото разпространение на дефицит на витамин D-3, който засяга около 50% от световното население от всички националности и всички възрасти.

Витаминът D-3 помага значително за растежа и поддържането на костите и костната плътност. Насърчава адекватното усвояване на калция, което също допринася за здравето на костите и зъбите. Освен това участва в здравословния растеж на клетките и поддържането на нормална нервна и имунна система.

D-3 се намира в няколко главно животински храни, като сьомга, риба тон, сардини, гъби, "обогатено "мляко и яйчен жълтък. За тези, които имат затруднения да достигнат препоръчителните нива, приемането на добавка на витамин D-3 (със съгласието на лекар) може да помогне за повишаване на нивата. D-3 в организацията.

Вземете 1 мека капсула с храна като хранителна добавка.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук