Now Foods Calcium & Magnesium,Vitamin D (+ Zinc) Хранителна добавка, балансирана комбинация от калций и магнезий 120softegels

Now Foods Calcium & Magnesium,Vitamin D (+ Zinc) Хранителна добавка, балансирана комбинация от калций и магнезий 120softegels

код на продукта: 032283
Само две продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  82,89лв. (42,40€)

Now Foods Calcium & Magnesium,Vitamin D (+ Zinc) Хранителна добавка, балансирана калциево -магнезиева комбинация 120 софтегела Остеопороза - Кости - Менопауза. Съдържа витамин D за максимално усвояване. Магнезият е важен компонент за почти всяк...  още

53,88лв. (27,56€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739012517

Now Foods Calcium & Magnesium,Vitamin D (+ Zinc) Хранителна добавка, балансирана калциево -магнезиева комбинация 120 софтегела

Остеопороза - Кости - Менопауза. Съдържа витамин D за максимално усвояване.

Магнезият е важен компонент за почти всяка функция и тъкан на тялото, от сърцето до костите и за почти всички органи, докато играе важна роля при различни заболявания. Функциите на около 350 ензима зависят от магнезия, включително ензима за производство на енергия във всяка клетка на нашето тяло. Магнезият, макар и да не е ключов компонент от структурата на костния мозък, изглежда повърхностно свързан с него. 60% от магнезия се намира в костите и играе роля решаваща роля в усвояването на калция и мускулната релаксация.

Дефицитът на магнезий изглежда играе роля в увеличаването на сърдечните пристъпи и инсулти, както се съобщава в случаите на жени в менопауза, участващи в така наречените „проучвания на Инициативата за здраве на жените“. Жените в това проучване са подложени на хормонална терапия и според данните от това проучване магнезият изглежда предотвратява образуването на кръвни съсиреци, които - при този вид лечение - са причинени от естроген. По -конкретно, за жени 1 200 mg. калций и 600 mg. магнезий на ден са достатъчни за поддържане на баланса в тялото им.

Препарат с калций & Magnesium на СЕГА съдържа наистина балансирана комбинация от калций и магнезий 2: 1 (съотношение на калций към магнезий два към едно), за да се гарантира правилното използване на двата метала от организма. Тази балансирана комбинация е обогатен с Витамин D който укрепва абсорбция на калций, подпомагащ транспортирането му от кръвта до костите. Съставът му Calcium & Magnesium също съдържа цинк което е необходимо за правилното производство на костна тъкан.

Приемайте по 3 меки капсули дневно, за предпочитане с храна.

ВНИМАНИЕ: Следните противопоказания-взаимодействия се прилагат за всички калциеви добавки:

• Пациентите с хиперпаратиреоидизъм или рак не трябва да използват калциеви добавки без препоръка на лекар. Наблюдението на пациента се счита за задължително.

• Не приемайте калциеви добавки с антихипертензивни лекарства без медицинска препоръка и наблюдение на пациента от квалифициран лекар.

• Употребата на калций може да повлияе на действието на антихипертензивните лекарства, като повиши тяхното действие.

• Едновременната употреба на антихипертензивни блокери на калциевите канали и дикалциев малат може да попречи на действието на лекарството.

• Калцият може да намали абсорбцията на лекарства като биофосфати (етидронат), антибиотици флуорохинолини, 4-хинолини и 4-циклини, а също и флуор.

• Калцият се използва най -добре с разлика най-малко три часа от други лекарства и след одобрение от лекуващия лекар.

• Едновременното приложение на калций с тамоксифен може да доведе до прекомерно повишаване на нивата на калций в кръвта.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук