Now Foods Kelp 325 mcg Natural Iodine Хранителна добавка, нормална метаболитна функция и щитовидна жлеза 250veg.caps

Now Foods Kelp 325 mcg Natural Iodine Хранителна добавка, нормална метаболитна функция и щитовидна жлеза 250veg.caps

код на продукта: 032286
Само две продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  82,89лв. (42,40€)

Now Foods Kelp 325 mcg Natural Iodine Хранителна добавка, нормална метаболитна функция & Щитовидна жлеза 250 зеленчукови капачки Щитовидна жлеза - метаболизъм. Келп са едри листни кафяви водорасли който принадлежи към семейството на водораслите...  още

53,80лв. (27,52€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739026750
Вижте също и продуктите в категориите:
Йод, Витамини, подходящи за вегани

Now Foods Kelp 325 mcg Natural Iodine Хранителна добавка, нормална метаболитна функция & Щитовидна жлеза 250 зеленчукови капачки

Щитовидна жлеза - метаболизъм.

Келп са едри листни кафяви водорасли който принадлежи към семейството на водораслите и расте в студените води на океаните на планетата. Келп е добър източник на морски минерали като калий, магнезий, калций и желязо. Както при повечето зелени храни, водораслите съдържат витамини, клетъчни соли и около 70 други минерали и микроелементи, които са от съществено значение за доброто хранене.

Келп е особено богат на йод. Йодът насърчава производството на хормони на щитовидната жлеза, които са необходими за поддържане на метаболизма. Йодът също помага за регулиране на теглото и влияе върху скоростта на общия метаболизъм. Дефицитът на йод може да забави метаболизма с до 50%, което често води до затлъстяване и други свързани здравословни проблеми.

Други предимства на Kelp включват:

  • Стимулира имунната система.
  • Намалява шансовете за поява сърдечно заболяване.
  • Насърчава на нормална чернодробна функция.
  • Подобрява здравословното развитие на мозъка.
  • Помага за предотвратяване на остеопороза и значително намалява нивата на холестерола.
  • Това е естествен източник на енергия.
  • Намалява артритната болка, бори се симптомите на херпесния вирус, подпомага храносмилането и запека и е важна помощ за плодовитостта както при мъжете, така и при жените.

Забележка: Kelp на NOW е хранителна добавка, която има целия хранителен профил, открит в автентични естествени храни с висока концентрация на хранителни вещества (истинска пълнозърнеста храна).

Приемайте по 1 капсула дневно по време на хранене.

Внимание: To Kelp не е подходящ за физически лица които имат паращитовидни нарушения и / или се лекуват с хормони на щитовидната жлеза или други йодни добавки.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа саше за абсорбиране на кислород Ageless® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук