Now Foods L-Optizinc 30mg & Copper Добавка за хранене с цинк Максимална абсорбция 100veg.caps

Now Foods L-Optizinc 30mg & Copper Добавка за хранене с цинк Максимална абсорбция 100veg.caps

код на продукта: 032287
Само две продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  51,71лв. (26,45€)

Now Foods L-Optizinc 30mg & Copper Хранителна добавка с цинк Максимална абсорбция 100 зеленчукови капсули Високо бионалична форма на цинк в комплекс с аминокиселината метионин и мед за по -голяма абсорбция и задържане. L-СЕГА оптика е стандартн...  още

33,57лв. (17,17€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739015105
Вижте също и продуктите в категориите:
Цинк, Витамини, подходящи за вегани

Now Foods L-Optizinc 30mg & Copper Хранителна добавка с цинк Максимална абсорбция 100 зеленчукови капсули

Високо бионалична форма на цинк в комплекс с аминокиселината метионин и мед за по -голяма абсорбция и задържане.

L-СЕГА оптика е стандартна форма на цинк, свързан с аминокиселината метионин. Тази комбинация се абсорбира по -добре и се задържа по -дълго в организма в сравнение с други тествани форми на цинк.

Цинк е основен елемент на тялото с ключова роля в много от неговите ензимни реакции. Той е кофактор на много ензимни системи. Сред реакциите, катализирани от тези ензими, е синтезът на мастни киселини, протеини и въглехидрати, необходими за процеса на производство на енергия.

Неговото действие цинкът може да помогне за поддържане на силна имунна система. По-специално, Цинкът е необходим за образуването на Т-лимфоцити, които атакуват вируси и патогенни бактерии. Проучванията показват, че добавянето на цинк при недохранени деца с ниски нива на цинк увеличава броя на Т-клетките и намалява тежестта и продължителността на инфекцията.

В допълнение на, Цинкът в големи количества може да действа като инхибитор на ароматазата, което води до като по този начин се намаляват нивата на естроген. Особено при хора с дефицит на цинк може да помогне за повишаване нивата на тестостерон, и за потискане на андрогенния метаболизъм в простатата.

Добавката на цинк може да доведе до намаляване на нивата на мед в организма. Съставът L-Optizinc на NOW съдържа мед, за да поддържа нивата на мед на нормални нива. Медта е основен микроелемент, който помага в синтеза на колаген, увеличава усвояването на желязото и играе важна роля в производството на енергия.

Приемайте по 1 капсула дневно.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа саше за абсорбиране на кислород Ageless® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук