Now Foods Zinc Picolinate 50mg Хранителна добавка, цинк в най -абсорбиращата се форма 60veg.caps

Now Foods Zinc Picolinate 50mg Хранителна добавка, цинк в най -абсорбиращата се форма 60veg.caps

код на продукта: 032330
миг наличност (на склад)
Now

Препоръчителна цена на дребно  46,53лв. (23,80€)

Now Foods Zinc Picolinate 50mg Хранителна добавка, цинк в най -абсорбиращата се форма 60 зеленчукови капсули Кожа - Репродуктивна система - Вкус - Мирис - Имунна система. Цинкът е основен елемент на тялото с ключова роля в много от неговите енз...  още

29,74лв. (15,21€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739015501
Вижте също и продуктите в категориите:
Цинк, За подсилване на имунитета, Витамини, подходящи за вегани

Now Foods Zinc Picolinate 50mg Хранителна добавка, цинк в най -абсорбиращата се форма 60 зеленчукови капсули

Кожа - Репродуктивна система - Вкус - Мирис - Имунна система.

Цинкът е основен елемент на тялото с ключова роля в много от неговите ензимни реакции. Той е кофактор на много ензимни системи. Сред реакциите, катализирани от тези ензими, е синтезът на мастни киселини, протеини и въглехидрати, необходими за процеса на производство на енергия.

Изискването за цинк за синтеза на ДНК (генетичен материал) и нови тъкани го прави жизненоважен елемент за плавния растеж и развитие в детска възраст. Цинкът е необходим и за производството на Т-лимфоцити, които атакуват вируси и патогенни бактерии. В допълнение, цинкът участва в много метаболитни и химични реакции в бъбреците, черния дроб, панкреаса и мозъка и следователно пряко засяга много органични системи, като нервната, имунната и репродуктивната система.

Добавката на цинк е ефективна при някои видове кожни проблеми и може да помогне за ускоряване на процеса на зарастване на рани. В допълнение, той потиска метаболизма на андрогените в простатата и може да бъде от полза за възрастните мъже. В допълнение, приемането на цинкови добавки може да помогне за предотвратяване на цироза на черния дроб поради алкохолизъм.

Цинков пиколинат 50 mg на СЕГА под формата на пиколинат, най -абсорбиращата се форма, е особено полезна в случаите на безплодие, тъй като дефицитът на цинк може да причини хромозомни промени както при мъжете, така и при жените.

Приемайте по 1 капсула дневно по време на хранене.

Внимание: Този продукт не е предназначен за продължителна употреба.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук