Now Foods L-Tyrosine 750mg FreeForm Extra Strength Хранителна добавка за регулиране на функцията на щитовидната жлеза 90Vegcaps

Now Foods L-Tyrosine 750mg FreeForm Extra Strength Хранителна добавка за регулиране на функцията на щитовидната жлеза 90Vegcaps

код на продукта: 032346
Само две продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  103,62лв. (53,00€)

Now Foods L-Tyrosine 750mg (Free Form) Extra Strength Хранителна добавка за регулиране на функцията на щитовидната жлеза 90Vegcaps Щитовидна жлеза - синтез на меланин - енергия L-тирозин е незначителна аминокиселина, важна за структурата на поч...  още

67,25лв. (34,40€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739001658
Вижте също и продуктите в категориите:
При стрес, При депресия

Now Foods L-Tyrosine 750mg (Free Form) Extra Strength Хранителна добавка за регулиране на функцията на щитовидната жлеза 90Vegcaps

Щитовидна жлеза - синтез на меланин - енергия

L-тирозин е незначителна аминокиселина, важна за структурата на почти всички протеини. Участва в синтеза на хормони на щитовидната жлеза (тироксин Т4 и трийодтиронин Т3) и дава много добри резултати в случаите на хипотиреоидизъм.

L-тирозинът също е предшественик на производството на много невротрансмитери, включително допамин, норепинефрин и епинефрин. L-тирозинът, чрез ефекта си върху невротрансмитерите, може да повлияе на различни здравословни състояния, включително болест на Паркинсон, депресия и други разстройства. Предварителните резултати от изследванията показват благоприятния ефект на L-тирозин при хора, страдащи от деменция, като болестта на Алцхаймер.

L-тирозинът се превръща от клетките на кожата в меланин, предпазвайки кожата от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи. Хората, родени с генетично заболяване фенилкетонурия (PKU), не могат да метаболизират аминокиселината фенилаланин. Допълнително администриране L-тирозинът може да бъде особено полезен при някои индивиди с фенилкетонурия.

СЕГА L-тирозин с най-висока активност от 750 mg на капсула, предлага значителна подкрепа за нормалното функциониране на жлезите и улеснява негативните последици от психологически и физически стрес.

Внимание: Добавката на L-тирозин не състои се от хората се показват паращитовидни нарушения (хипертиреоидизъм), кожен меланом и / или прием на МАО инхибитори или други лекарства повлияват настроението.

Като хранителна добавка, приемайте 1-2 капсули два до три пъти дневно на празен стомах.

Препоръчва се последната доза трябва да се вземе малко преди лягане. Използвайте продукта според изискванията или препоръчаните от Вашия лекар.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук