Now Foods Omega 3-6-9 1000mg Хранителна добавка, комбинация от омега 3-6-9 мастни киселини 100 Softgels

Now Foods Omega 3-6-9 1000mg Хранителна добавка, комбинация от омега 3-6-9 мастни киселини 100 Softgels

код на продукта: 032363
миг наличност (на склад)
Now

Препоръчителна цена на дребно  72,43лв. (37,05€)

Now Foods Omega 3-6-9 1000mg Хранителна добавка, комбинация Омега 3-6-9 мастни киселини 100 меки капсули Комбинация от рибено масло - ленено масло - масло от бораго - сърдечно -съдово здраве - мигрена - ревматоиден артрит - стави - кожа - нервна с...  още

47,08лв. (24,08€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739018359

Now Foods Omega 3-6-9 1000mg Хранителна добавка, комбинация Омега 3-6-9 мастни киселини 100 меки капсули

Комбинация от рибено масло - ленено масло - масло от бораго - сърдечно -съдово здраве - мигрена - ревматоиден артрит - стави - кожа - нервна система - съдова система.

Правилното съотношение на омега-3 мастни киселини и омега-6 мастни киселини е от решаващо значение. Значението на техния баланс е много голямо, тъй като диета, която съдържа много повече омега-6, отколкото΄ омега-3 мастните киселини могат да променят цялата физиология на човешкото тяло.

Омега-3 мастните киселини са от съществено значение, тъй като тялото не е в състояние да ги синтезира и затова трябва да ги приема с храната. Според хранителни проучвания, омега-3 мастните киселини имат тромболитични свойства и подобряват функцията на кръвообращението, намалявайки го артериално налягане и риска от образуване на кръвни съсиреци. В допълнение, те помагат за предотвратяване на възпаление и нормална мозъчна функция, докато при системния прием намаляват нивата на триглицеридите в кръвта. Източник на омега-3 мастни киселини са предимно рибено масло от мазна риба, растителни масла, получени от ленено семе и рапица, ядки и зелени зеленчуци.

Омега-6 мастни киселини е друга съществена категория мастни киселини, които получаваме главно от масла от семена, като царевично масло, слънчогледово масло и фъстъчено масло. Заслужава да се спомене една от омега-6 мастните киселини, гама линолова киселина (GLA), която се среща главно в маслото от вечерна иглика и масло от пореч. Според международната литература, въз основа на научни данни, омега-6 мастните киселини контролират нервната, сърдечно-съдовата и репродуктивната система, здравето на кожата и други биологични функции.

Омега-9 мастни киселини се считат за най-здравословния източник на мастни киселини в организма. Важни са и ползите от олеиновата киселина, които заедно с антиоксидантите на девствения зехтин имат най -благоприятен ефект върху сърдечно -съдовата система. Омега-9 мастните киселини имат много силни антиоксидантни свойства и забавят окисляването на клетките, спомагайки за поддържането на здрави клетки и органи във всички системи на тялото.

СЕГА омега 3-6-9 осигурява „балансирана“ комбинация от три незаменими мастни киселини и техните производни:

Омега-3, получени от ленено семе и рапица.

Омега-6, получени от масло от вечерна иглика и касис.

Омега-9, получени от тиквени семки.

Допълнителният прием на Омега 3-6-9 1000 mg NOW Foods е особено полезен за клетъчната защита, здравето на мозъка и сърдечно-съдовата система, тъй като съвременният ритъм на живот не ни позволява да приемаме добрите и основни мазнини, от които се нуждаем всеки ден!

Приемайте по 2 меки капсули дневно по време на хранене.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук