Now Foods Hyaluronic Acid With MSM Хранителна добавка за здрави кости и стави 60 VegCaps

Now Foods Hyaluronic Acid With MSM Хранителна добавка за здрави кости и стави 60 VegCaps

код на продукта: 032430
Само един продукт е наличен!
Now

Препоръчителна цена на дребно  103,62лв. (53,00€)

Now Foods Hyaluronic Acid With MSM Хранителна добавка за здрави кости & Стави 60 VegCaps Разширена формула за бръчки - колаген - кожа. Хиалуроновата киселина е естествен хидрофилен компонент на кожата, който укрепва хидратация на тъканите. Това...  още

67,25лв. (34,40€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739031563

Now Foods Hyaluronic Acid With MSM Хранителна добавка за здрави кости & Стави 60 VegCaps

Разширена формула за бръчки - колаген - кожа.

Хиалуроновата киселина е естествен хидрофилен компонент на кожата, който укрепва хидратация на тъканите. Това е хидрофилен агент, който може да привлече и задържи теглото си във вода до 1000 пъти. Неговото хидрофилно свойство е от изключително значение за кожата тъй като допринася значително за хидратацията му.

Компанията NOW, пионер в областта на научните изследвания, създаде eкъм продукт с висока концентрация на хиалуронова киселина, който в комбинация с MSM (метилсулфонилметан), не само контролира съдържанието на вода, но и забавя процеса на дифузия от кожата към кожата. По този начин:

  • подобрява хидратацията на кожата,
  • носи протеини,
  • повишава устойчивостта на кожата към вредни външни фактори,
  • предотвратява превръщането на разтворимия колаген в неразтворим, и,
  • Подпомага лечебния и регенеративен капацитет на засегнатата кожа с течение на времето.

MSM е органично серно съединение към който получаваме чрез храната. Поддържа съединителната тъкан, като сухожилия, връзки и мускули и има антиоксидантни, противовъзпалителни и детоксикиращи свойства. Допринася за производството на колаген, кератин и протеин, елементи, необходими за правилното развитие и функциониране на жизненоважни органи на дихателната и имунната система. Освен това е полезен за здрави кости, стави, коса и нокти.

Приемайте по 2 капсули веднъж или два пъти дневно с храна.

Внимание: To Hyaluronic Acid with MSM не се препоръчва за хора с глаукома.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук