Now Foods Cat\'s Claw 500mg Хранителна добавка за лечение на алергии и инфекции 100 капс

Now Foods Cat's Claw 500mg Хранителна добавка за лечение на алергии и инфекции 100 капс

код на продукта: 032460
скоро наличен продукт
Now

Препоръчителна цена на дребно  51,71лв. (26,45€)

Now Foods Cat's Claw 500mg Хранителна добавка за лечение на алергии & на инфекции 100 капс Алергии - Инфекции - Вируси - Стомашно -чревни нарушения - Срещу тумори. The Формулата за котешки нокът NOW съдържа вътрешната кора на автентичната U...  още

33,57лв. (17,17€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739046185
Вижте също и продуктите в категориите:
За подсилване на имунитета, алергии

Now Foods Cat's Claw 500mg Хранителна добавка за лечение на алергии & на инфекции 100 капс

Алергии - Инфекции - Вируси - Стомашно -чревни нарушения - Срещу тумори.

The Формулата за котешки нокът NOW съдържа вътрешната кора на автентичната Uncaria tomentosa, дървесна тропическа лоза нарастващ в тропическите гори на Перу и Бразилия. Той е богат източник на фитохимикали, като гликозиди, тритерпени, фитостероли, полифеноли и проантоцианидини. СЕГА Foods осигурява най -доброто качество на чистата кора Cat's Claw.

Коренното население на Амазонка традиционно използва вътрешната си кора за лечение на чревни заболявания като колит, Crohn или по друг начин пропусклив синдром на червата, но също така и стомашно -чревни нарушения, астма, артрит, диабет, треска и ревматоиден артрит.

Неговото силно антиоксидантно действие е отговорно за нормален имунен отговор на организма, което според научните изследвания се дължи на алкалоидите на индол, които се намират естествено в кората и нейните корени. The тези съединения допринасят за елиминирането на вируси, бактерии и други вредни за човешкото здраве микроорганизми.

Приемайте по 2 капсули два до три пъти дневно, за предпочитане с храна.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук