Now Foods Cinnamon Bark 600mg Хранителна добавка, която подпомага нормалната функция на храносмилането 120caps

Now Foods Cinnamon Bark 600mg Хранителна добавка, която подпомага нормалната функция на храносмилането 120caps

код на продукта: 032462
Само две продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  77,71лв. (39,75€)

Now Foods Cinnamon Bark 600mg Хранителна добавка, която подпомага нормалната функция на храносмилането 120 капс Храносмилателна помощ - Намаляване на нивата на липидите - Антиоксидант. Канелената кора идва от вечнозелено дърво (Cinnamomum verum...  още

50,52лв. (25,84€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739046369
Вижте също и продуктите в категориите:
Канела, При гастроентерологични проблеми

Now Foods Cinnamon Bark 600mg Хранителна добавка, която подпомага нормалната функция на храносмилането 120 капс

Храносмилателна помощ - Намаляване на нивата на липидите - Антиоксидант.

Канелената кора идва от вечнозелено дърво (Cinnamomum verum) от регионите на Индия. Традиционно се използва като гастрономическа подправка, която помага нормалната му функция храносмилане. Билкарите препоръчват канелена кора като лек за заболявания, свързани с храносмилателната система, като гадене, повръщане и диария.

Известно е че съдържа редица биоактивни съставки, способни да неутрализират свободните радикали. Научни изследвания, публикувани през 2009 г. в Journal of the American College of Nutrition, показаха, че хората с наднормено тегло, докато приемат добавки от канелена кора, значително намаляват броя на свободните радикали в тялото им.

Също така, интересни проучвания показват, че съставките на канелена кора допринасят за поддържане на балансирана имунна система и здравословен възпалителен отговор. Допълнителни клинични проучвания показват, че канелената кора засилва здравословния метаболизъм на глюкозата и помага за поддържане на кръвната захар в нормални граници.

Приемайте по 2 капсули два пъти дневно с храна.

Внимание: Консултирайте се с Вашия лекар, ако страдате от диабет или хипогликемия.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук