Now Foods Tribulus 1000mg Vegeterian Хранителна добавка, подпомага производството на здравословен хормон 90Tabs

Now Foods Tribulus 1000mg Vegeterian Хранителна добавка, подпомага производството на здравословен хормон 90Tabs

код на продукта: 032502
миг наличност (на склад)
Now

Препоръчителна цена на дребно  71,38лв. (36,51€)

Now Foods Tribulus 1000mg Вегетарианска хранителна добавка, подпомага производството на здравословни хормони 90Tabs Невромускулно здраве - Повишена издръжливост и жизненост. Tribulus terrestris или трибула се използва традиционно от векове в др...  още

61,29лв. (31,35€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739021717

Now Foods Tribulus 1000mg Вегетарианска хранителна добавка, подпомага производството на здравословни хормони 90Tabs

Невромускулно здраве - Повишена издръжливост и жизненост.

Tribulus terrestris или трибула се използва традиционно от векове в древна Гърция, Индия и Африка за повишаване на плодовитостта. Научните изследвания показват, че въпреки че всъщност не съдържа хормони, екстрактът от Трибулус подпомага здравословното производство на хормони и доброто репродуктивно здраве на мъжете.

Смята се, че Tribulus влияе върху производството на тестостерон, като активира тялото да освобождава лутеинизиращ хормон (LH), който действа като спусък на тялото за повече производство на тестостерон. Той дължи своите ефекти на специалната група стероидни гликозиди, които принадлежат към по -широката категория естествени продукти, наречени "сапонини" (или стероиди, или тритерпеноиди).

NOW Sports използва екстракт от Tribulus от истински български листа, които съдържат стандартната съставка протодиосцин и всички гликозидни сапонини, които характеризират растението. Качеството на продукта се проверява чрез HPLC (High Performance Liquid Chromatography) процедура. Това е потвърждение за най -високото качество на активните съставки и гаранция за тяхната автентичност и ефективност.

Tribulus се използва широко от най -добрите спортисти в света, но може да се използва и от спортисти. Минималното съдържание на сапонин (45% концентрация) прави Tribulus 1000 mg от NOW Sports един от най -мощните препарати на пазара на натурални продукти.

Като хранителна добавка, приемайте 1 таблетка веднъж или два пъти дневно, ако е необходимо, преди хранене.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Съхранявайте в хладна и суха среда.

* Опаковката може да съдържа торбичка за кислородни абсорбатори Ageless®, която помага за контролиране на влагата през целия живот на продукта. Не консумирайте и не изваждайте от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук