Now Foods Whey Protein Vanilia Powder Диетична добавка Суроватъчен протеин Висока хранителна стойност 908gr

Now Foods Whey Protein Vanilia Powder Диетична добавка Суроватъчен протеин Висока хранителна стойност 908gr

код на продукта: 032505
Само две продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  155,62лв. (79,60€)

Now Foods Whey Protein Vanilia Powder Диетична добавка Суроватъчен протеин с висока хранителна стойност 908гр Силно абсорбиращ ензимно хидролизиран протеин с естествен аромат на ванилия. Основен макроелемент, протеин, се използва от тялото за п...  още

136,79лв. (69,97€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739021854
ТЕГЛО: 907gr
Вижте също продукти в тази категория:
Протеини

Now Foods Whey Protein Vanilia Powder Диетична добавка Суроватъчен протеин с висока хранителна стойност 908гр

Силно абсорбиращ ензимно хидролизиран протеин с естествен аромат на ванилия.

Основен макроелемент, протеин, се използва от тялото за почти всички негови функции. Суроватката е естествен страничен продукт от производството на сирене. Това е течността, която остава по време на преработката на мляко за приготвяне на сирене. След това тази течност се филтрира и превръща в чист прах с високо съдържание на протеини, но с много ниско съдържание на мазнини. Поради естеството на суроватката, процесът на почистване е метод за сушене чрез ниско нагряване, който не използва разтворители.

Whey Protein на NOW Sports е смес от суроватъчен протеин, който съчетава 2 отлични източника на протеин, whey concentrate и isolate, високо качество и чистота.

Освен това, Whey Protein съдържа отличен аминокиселинен профил с разклонена верига - BCAA'S (левцин, изолевцин и валин), които са основният структурен компонент на 1/3 от общия мускулен протеин на тялото. 3 -те BCAA, освен тяхната структурна роля, са основният източник за задоволяване на енергийните нужди на мускулите, тъй като се плащат изключително на мускулната тъкан.

Крайната формулировка се подобрява чрез добавяне на свободна форма L-глутамин (830 mg на порция), h което насърчава бързия процес на възстановяване на мускулите.

Забележка: Този продукт се продава по тегло, а не по обем. Не е предназначен за отслабване.

Като хранителна добавка, добавете 1 мерителна лъжица (33 g) дневно към 230 ml студена вода или мляко и разбъркайте.

Внимание: Съдържа ксилитол. Ксилитолът е безопасен за хората, но изключително токсичен за животните.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на недостъпно за деца място. Съхранява се на хладно и сухо място.

* Опаковката може да съдържа торбичка за абсорбиране на кислород Αgeless® Oxygen Absorbers, която помага за контролиране на влажността по време на живота на продукта. Да не се консумира и да не се изважда от оригиналната опаковка. Затворете внимателно капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук