Now Foods ZMA® 800mg Хранителна добавка Идеална формула за възстановяване и регенерация на мускулна тъкан 90caps

Now Foods ZMA® 800mg Хранителна добавка Идеална формула за възстановяване и регенерация на мускулна тъкан 90caps

код на продукта: 032507
Само три продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  71,38лв. (36,51€)

Now Foods ZMA® 800mg Хранителна добавка Идеална формула за рехабилитация & 90 капачки Регенерация на мускулна тъкан Повишаване на естествения тестостерон. ZMA® на NOW Sports препоръчва комбинация от цинк, магнезий и витамин В6, специално проект...  още

62,79лв. (32,12€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739022004
Вижте също продукти в тази категория:
Специални добавки за спортисти

Now Foods ZMA® 800mg Хранителна добавка Идеална формула за рехабилитация & 90 капачки Регенерация на мускулна тъкан

Повишаване на естествения тестостерон.

ZMA® на NOW Sports препоръчва комбинация от цинк, магнезий и витамин В6, специално проектирани да увеличат максимално бионаличност на съставките и допринасят за възстановяването след това интензивни упражнения. особено:

- Цинк играе централна роля в регулирането на клетъчния растеж, регенерацията на тъканите, като същевременно има положителен ефект върху увеличаването на производството на тестостерон.

- Магнезий поддържа баланса на електролитните нива, улеснява усвояването на калция, подпомага поддържането на нормална мускулна и нервна функция, свиването както на скелетните мускули, така и на гладките мускули, като същевременно играе ключова роля в регулирането на съня.

- Витаминът B6 позволява на протеините да изграждат мускулна тъкан. Подпомага поддържането на кожата, нервната система и мозъка здрави, както и при образуването на антитела. Той също така помага на организма да произвежда хемоглобин, който е от съществено значение за метаболизма и освобождаването на глюкоза.

Подготовката за ZMA® е идеална формула за възстановяване, регенериране на мускулната тъкан и увеличаване на процеса на производство на хормони. Тялото увеличава максимално секрецията на хормони по време на сън, така че става е необходимо да се приема преди лягане.

* ZMA® is a registered trademark of SNAC System, Inc. San Carlos, CA 94070

Вземете 3 капсули дневно (мъже) или 2 капсули (жени), за предпочитане на празен стомах, 30 до 60 минути точно преди лягане.

За най -добри резултати избягвайте млечни или други храни и / или хранителни добавки, които съдържат калций.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук