Now Foods Ginkgo Biloba 60mg Хранителна добавка за добра мозъчна функция и подобряване на паметта 60veg.caps

Now Foods Ginkgo Biloba 60mg Хранителна добавка за добра мозъчна функция и подобряване на паметта 60veg.caps

код на продукта: 032519
миг наличност (на склад)
Now

Препоръчителна цена на дребно  46,53лв. (23,80€)

Now Foods Ginkgo Biloba 60mg Хранителна добавка за добра мозъчна функция & Увеличаване на паметта 60 VegCaps Ginkgo Biloba е древно широколистно дърво която е претърпяла много малка промяна през милиони години. Трайността му е легендарна, тъй като...  още

27,92лв. (14,28€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739046864

Now Foods Ginkgo Biloba 60mg Хранителна добавка за добра мозъчна функция & Увеличаване на паметта 60 VegCaps

Ginkgo Biloba е древно широколистно дърво която е претърпяла много малка промяна през милиони години. Трайността му е легендарна, тъй като е така един от малкото оцелели организми след хвърляне на първата атомна бомба в японския град Хирошима през 1945 г.

Екстрактът от листа на гинко билоба се състои от групи активни растителни съставки, най -важните от които са флавоноидни гликозиди и терпеноиди. Имотите техен подобряват кръвообращението и подпомагат снабдяването на кръвоносните съдове с кислород. Това е много важно Функцията има множество ползи за човешкото тяло.

Действието на Гинко Билоба е добре известно по отношение на увеличаване на мозъчния кръвен поток, подпомагащ мозъчната функция, както и мобилизация на неговата микроциркулация скалп. Смята се също, че помага за по -добра генитална перфузия, като я засилва разширяване на кръвоносните съдове по естествен начин.

Научни изследвания обаче демонстрира неговата мощна антиоксидантна роля като средство за отстраняване на свободни радикали в in vitro проучвания. СЕГА стандартният екстракт от гинко билоба в концентрация от 24%, подлежи на най -строгия лабораторен и качествен контрол, за да се гарантира високо ниво на суровини.

Приемайте по 1 капсула веднъж или два пъти дневно, за предпочитане с храна.

Внимание: Не е подходящ за физически лица показва чернодробно заболяване и нарушение на кръвосъсирването или следвайте лечение с антиепилептици, антидепресанти и антикоагуланти.

Препоръчително е да спрете да го използвате преди планирана операция.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа саше за абсорбиране на кислород Ageless® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук