Now Foods Burdock Root 430mg Хранителна добавка, мощен детоксикатор и антибиотик, който укрепва имунитета 100 Caps

Now Foods Burdock Root 430mg Хранителна добавка, мощен детоксикатор и антибиотик, който укрепва имунитета 100 Caps

код на продукта: 032558
Само четири продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  51,71лв. (26,45€)

Now Foods Burdock Root 430mg Хранителна добавка, мощен детоксикатор & Антибиотик, който укрепва имунитета 100 капс Мощен детоксикатор & Антибиотик от корени на репей, подобрява здравето на косата & на кожата, укрепва имунитета. Репейното растен...  още

33,61лв. (17,19€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739046086

Now Foods Burdock Root 430mg Хранителна добавка, мощен детоксикатор & Антибиотик, който укрепва имунитета 100 капс

Мощен детоксикатор & Антибиотик от корени на репей, подобрява здравето на косата & на кожата, укрепва имунитета.

Репейното растение принадлежи към рода Arctium и семейството Asteraceae. Коренът на младите растения се използва за гастрономически приложения в някои области, особено в азиатските страни. Коренът от репей е с високо съдържание на фибри, калций, калий, аминокиселини и полезни съставки като полифеноли.

Коренът от репей, събран през първата година или в началото на втората, съдържа витамини от група В и Е, но и метали като фосфор, хром, кобалт, желязо, магнезий, силиций, цинк, тиамин и натрий. Има инулин, полезен захар за диабетици и хипогликемици не предизвиква бързо производство на инсулин.

В допълнение към гастрономическата си употреба, коренът от репей има различни лечебни свойства. Маслото от екстракт от корен от репей, известно като масло от Бур, съдържа високо съдържание на есенция дебел киселини и фитостероли, докато традиционно се използва като обещаващо лечение за скалпа. Казано е че Екстрактът от корен от репей може да подобри състоянието на скалпа и да направи структурата на косата по -силна и по -трайна.

Друг интересен Коренът от репей се използва като естествен пречиствател на кръвта. Счита се за добър диуретик и изключително полезен за лечение на кожни проблеми като екзема, розацея, псориазис и др. Също така се оценява като полезно за на облекчаване на симптомите на тонзилит, грип и обикновена настинка.

Приемайте по 2 капсули дневно, за предпочитане по време на хранене.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук