Now Foods Devil\'s Claw 500mg Хранителна добавка с противовъзпалителни свойства, идеална за мускулна болка 100 Caps

Now Foods Devil's Claw 500mg Хранителна добавка с противовъзпалителни свойства, идеална за мускулна болка 100 Caps

код на продукта: 032559
Само две продукти са на разположение!
Now

Препоръчителна цена на дребно  62,05лв. (31,74€)

Now Foods Devil's Claw 500mg Хранителна добавка с противовъзпалителни свойства, идеална за мускулни болки 100 капс Дяволският нокът или обикновено Arpagophyto едно е родно дърво в Южна Африка с гъвкавост използване. Дивата билка се събира вним...  още

40,35лв. (20,64€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739046505
Вижте също и продуктите в категориите:
Други, За опорно-двигателния апарат

Now Foods Devil's Claw 500mg Хранителна добавка с противовъзпалителни свойства, идеална за мускулни болки 100 капс

Дяволският нокът или обикновено Arpagophyto едно е родно дърво в Южна Африка с гъвкавост използване. Дивата билка се събира внимателно и се нуждае от специална защита тъй като не растете в други области.

Дяволският нокът съдържа гликозиди (арпагозид, арпагид, прокамбид – Тези вещества се намират в грудките на растението и се считат за основните съставки, които ги дават лечебни свойства на билката), захари (главно тетразахарид), тритерпеноиди (олеанолова и урсолова киселина), фитостероли (главно β-ситостерол), ароматни киселини (кафеена, канелена и хлорогенова киселина) и флавоноиди и флавоноиди.

Дяволският нокът има противовъзпалителни, антиревматични, аналгетични, успокоителни и диуретични свойства. Традиционно се използва за лечение на симптомите на артрит и миалгия. Изследвания, проведени в Германия в университета в Йена (1958-1976), показват, че Дяволският нокът има силни противовъзпалителни свойства, сравними с тези на кортизона и съставката фенилбутазин. Фенилбутазон се използва като аналгетик в лекарства срещу мускулно -скелетни болки (артрит, тендинит, болки в гърба и др.).

Термичната привлекателност на Дяволския нокът се крие във факта, че той не съдържа токсични вещества и няма известни странични ефекти. Благодарение на тези свойства, той действа като превенция срещу възможни странични ефекти.

Получавате 2 капсули, две до три пъти на ден.

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Поддържан в хладна и суха среда.

*Опаковката може да съдържа безжично саше за абсорбиране на кислород® Oxygen Absorbers където помага за контролиране на влагата през живота на продукта. Не консумирани и не извадени от оригиналната опаковка. Затваряйте добре капачката след всяка употреба.

Рециклирайте отговорно.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук