Lamberts Ubiquinol 100mg, 60caps

Lamberts Ubiquinol 100mg, 60caps

Коензим Q10 хранителна добавка в активна форма за максимално усвояване, необходимо за производството на енергия на клетъчно ниво с антиоксидантни свойства

код на продукта: 034879
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  175,95лв. (90,00€)

Lamberts Ubiquinol Диетична добавка Коензим Q10 в активна форма за максимално усвояване, необходимо за производството на енергия на клетъчно ниво с антиоксидантни свойства 100 mg, 60 капсули Убихинолът е редуцирана (активна) форма на коензим Q10 (...  още

175,95лв. (90,00€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5055148412951

Lamberts Ubiquinol Диетична добавка Коензим Q10 в активна форма за максимално усвояване, необходимо за производството на енергия на клетъчно ниво с антиоксидантни свойства 100 mg, 60 капсули

Убихинолът е редуцирана (активна) форма на коензим Q10 (убихинон). Ролята на коензим Q10 (убихинон) в клетъчното здраве и производството на клетъчна енергия е обект на обширни изследвания през последните десетилетия. През 1978 г. британецът Питър Мичъл получава Нобелова награда за изследването си върху ролята на Q10 в механизмите за производство на енергия на клетъчно ниво. Коензим Q10 се намира във всички клетки на тялото, по-специално в мембраните на цитоплазмените органели (ендоплазмен ретикулум, рибозоми, тела на Голджи, лизозоми, цитоскелет и митохондрии).

Количеството коензим Q10, естествено произведено в тялото, намалява с възрастта и с употребата на различни лекарства (като статини). Най-голямо количество от коензима се намира в митохондриите, тъй като той играе ключова роля в производството на енергия чрез окислително фосфорилиране. Крайният резултат от окислителното фосфорилиране е производството на АТФ (аденозин трифосфат), който е енергийната валута на клетката (използва се за задоволяване на клетъчните енергийни нужди).

По-конкретно, убихинонът е неразделен елемент от електронната транспортна верига по време на окислителното фосфорилиране. Активната форма на коензим Q10, която е резултат от получаването на 2 електрона (редукция), е убихинол (= редуцирана форма на убихинон). След това убихинолът прехвърля тези електрони (донорство на електрони), като помага за добавянето на фосфатна група към ADP, превръщайки го в ATP. Освен важната роля на убихинола в производството на клетъчна енергия, способността му да отдава електрони и да се окислява до убихинон, го прави един от най-важните антиоксиданти в тялото.

Кое е по-добро като хранителна добавка? Упихинон или убихинол?

През последните години в международната литература бяха открити някои проучвания, които демонстрират по-бърза абсорбция и бионаличност на убихинол в сравнение с убихинон. Въпреки това, все още е твърде рано да се каже със сигурност, че напредването на възрастта е придружено от намаляване на способността на организма да преобразува убихинон в убихинол.

Винаги в крак с най-новите научни данни, Lamberts добави 100 mg убиквинол към продуктовата си гама, като по този начин предоставя още една алтернативна възможност за медицинския специалист.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане след хранене.
Време за усвояване: По-малко от 30 минути.


Дозировка

Възрастни: 2 капсули дневно с храна през първите 2 седмици или както е препоръчано от Вашия лекар или фармацевт. След това приемайте по 1 капсула дневно по време на хранене.


Противопоказания-Взаимодействия

Не трябва да се приема от бременни и кърмещи жени.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF: 76399/26.8.2014г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

2 капсули на ден с обяд, първите две седмици. След това приемайте по 1 капсула дневно по време на хранене.

Съставки, използвани в капсулата: слънчогледово масло, обвивка на капсулата (желатин, глицерол, пигменти: железен оксид), убихинол, силициев диоксид. Убихинолът е редуцираната (активна) форма на коензим Q10 (убихинон).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук