Hansaplast Fast Healing Бързо лечебни подложки 8 броя

Hansaplast Fast Healing Бързо лечебни подложки 8 броя

код на продукта: 036828
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  14,41лв. (7,37€)

Бързо заздравяващи подложки Hansaplast за бързо заздравяване 8 броя Бързозаздравяващите подложки Hansaplast ускоряват лечебния процес до 2 пъти в сравнение със сухото заздравяване и са подходящи за покриване на всякакъв вид малки рани. За най -доб...  още

10,81лв. (5,53€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4005800225093
Вижте също продукти в тази категория:
Пластири

Бързо заздравяващи подложки Hansaplast за бързо заздравяване 8 броя

Бързозаздравяващите подложки Hansaplast ускоряват лечебния процес до 2 пъти в сравнение със сухото заздравяване и са подходящи за покриване на всякакъв вид малки рани. За най -добър лечебен ефект пластирът трябва да остане няколко дни.

Водоустойчивият и въздухопропусклив материал на пластира покрива и предпазва раната от външни влияния. Пластирът е изработен от удобен за кожата полиуретан, който не залепва за раната. Той селективно абсорбира течности от рани, като същевременно го поддържа влажен, като по този начин ускорява заздравяването и намалява риска от белези.

Силното прикрепване гарантира, че пластирът ще остане на място няколко дни.

Постига изцеление до 2 пъти по -бързо в сравнение със сухото лечение:

Намалява риска от белези
Дишащ водоустойчив материал
Подходящ за чувствителна кожа

ПОЧИСТВАНЕ: Първата стъпка към оптималното заздравяване е да се почисти раната. Почистете раната със спрей за почистване на рани Hansaplast, за да предотвратите инфекция. След спиране на кървенето, напръскайте от разстояние около 10 см по цялата рана, за да отстраните замърсяванията и видимите частици. Повторете, ако е необходимо. След това внимателно избършете раната и областта на кожата около раната.

ЗАЩИТА: Втората стъпка е да защитите раната си от замърсявания и бактерии, за да постигнете неусложнено заздравяване. Покрийте раната с подложка за бързо заздравяване Hansaplast, без да разтягате подложката твърде много. Препоръчваме да оставите пластира върху раната поне два дни.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук