Vitabiotics Pregnacare Original 30tabs

Vitabiotics Pregnacare Original 30tabs

Хранителна добавка за подкрепа на жените по време на бременност

код на продукта: 038101
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  35,80лв. (18,31€)

Vitabiotics Pregnacare Оригинална хранителна добавка за подпомагане на жените по време на бременност 30 табл Доверено на майки от поколения, това е ефективен начин да защитите вашата диета.
Доверено на майки от поколения, това е идеален изп...  
още

31,10лв. (15,91€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5010058089785
ТЕГЛО: 51gr

Vitabiotics Pregnacare Оригинална хранителна добавка за подпомагане на жените по време на бременност 30 табл

Доверено на майки от поколения, това е ефективен начин да защитите вашата диета.
Доверено на майки от поколения, това е идеален изпитан начин да гарантирате, че вашата диета зависи от вашето малко дете.

19 важни хранителни вещества, специално разработени от експерти за продължителността на бременността
Съдържа 400 µg фолиева киселина и 10 µg витамин D
Фолиевата киселина допринася за развитието на майчината тъкан
Добавка номер 1 за бременност в Обединеното кралство.

Специално хранене за майката и бебето

Пренаталната добавка Pregnacare е най-популярната и надеждна сред майките за запазване на диетата им при тези, които планират бременност или вече са бременни. Научно разработена формула от 19 важни витамина и минерала, Pregnacare съдържа 400 µg фолиева киселина и 10 µg витамин D, както се изисква от Министерството на здравеопазването на Обединеното кралство по време на бременност и кърмене. Pregnacare е внимателно разработен от експерти, така че нивата на всички съставки да са на безопасни нива за бременност и да са умерени, а не прекомерни.

Препоръчителни нива на фолиева киселина и витамин D
Министерството на здравеопазването на Обединеното кралство препоръчва на жените, които планират да правят опити за бебе, да приемат добавка, съдържаща 400 µg фолиева киселина, от началото на опитите за забременяване до 12-та седмица от бременността. Това е точното количество фолиева киселина, което се съдържа в Pregnacare. Добавянето на фолиева киселина увеличава количеството на майчиния фолат †. Ниският фолатен статус на майката е рисков фактор за развитието на дефекти на невралната тръба в развиващия се плод. Фолиевата киселина също е полезна след 12 седмици, тъй като допринася за развитието на майчината тъкан по време на бременност.
Важно: Някои добавки за бременност не съдържат точните 10 µg витамин D, които Министерството на здравеопазването на Обединеното кралство препоръчва да са необходими по време на бременност и кърмене.

Повече от фолиева киселина – с B12 и основни минерали
Много проучвания показват колко е важно да се осигури подходящ прием на различни витамини и минерали по време на бременността като част от план за грижа. Pregnacare осигурява набор от хранителни вещества за цялостна подкрепа, всички в разумни, внимателно балансирани нива, включително витамини B2, B6 и B12, които допринасят за нормалното образуване на червени кръвни клетки.

Pregnacare избягва високите дози желязо, които не се препоръчват
За разлика от много пренатални добавки с желязо, Pregnacare е специално проектиран с идеално, умерено ниво на желязо в ума. Не се препоръчват високи нива на желязо, освен ако няма специфично изискване, определено от вашия медицински специалист.

Преди ареста
Pregnacare се препоръчва преди зачеването за изграждане на запаси от хранителни вещества като желязо при жени, които се опитват да имат бебе. Доброто хранене е важно за подготовката на тялото на жената за допълнителните изисквания, поставени върху него по време на бременност. Някои хранителни вещества, като фолат, витамин В12 и цинк, също са от особено значение от първия момент на зачеването. Цинкът допринася за нормалната плодовитост и възпроизводството, докато витамин B12 допринася за нормалното образуване на червени кръвни клетки и също така играе роля в процеса на делене на клетките.

За цялата бременност
Добрият прием на хранителни вещества е жизненоважен през цялата бременност, а не само през първите 12 седмици. Pregnacare осигурява основни хранителни вещества през цялата бременност, включително фолиева киселина, която играе важна роля през деветте месеца и допринася за нормалното кръвообразуване. Можете да започнете да приемате Pregnacare по всяко време на бременността.

Специално проектиран от експерти
Pregnacare е формулиран от експерти за защита на храненето на майката по време на бременност. Той осигурява широка гама от основни хранителни вещества при внимателно подбрани безопасни нива, разработени на базата на международни изследвания. Винаги е съдържал препоръчителното ниво от 400 µg фолиева киселина**. Pregnacare се гордее, че работи с Кралския колеж на акушерките в подкрепа на здравето на майките и бебетата чрез повишаване на осведомеността за ползите от доброто хранене.

* Благоприятният ефект се постига чрез допълнителен дневен прием на фолиева киселина 400mcg поне един месец преди и до три месеца след зачеването.
** Фолиевата киселина допринася за развитието на майчината тъкан по време на бременност. Pregnacare винаги съдържа 400 mcg фолиева киселина, нивото, препоръчително за всички жени от началото на опитите за забременяване до 12-та седмица от бременността.
Тази информация не е предназначена да замести професионален медицински съвет, диагноза или лечение. Винаги търсете съвет от Вашия лекар или други квалифицирани медицински специалисти относно всяко медицинско състояние.

Потвърждение № EOF: 32681/11.03.2020 г.

Начин на приложение:

1 таблетка на ден по време на основното хранене.

  • Поглъщане с вода или студена напитка.
  • Не го дъвчете.
  • Да не се използва на празен стомах.
  • Не превишавайте препоръчителната доза за дневна консумация.
  • Продуктът съдържа желязо, което ако се дава в големи количества може да бъде вредно за малки деца.

Съдържа витамин К и затова не трябва да се приема едновременно с лекарства за разреждане на кръвта (антикоагуланти) без консултация с лекар. Тази пълна формула замества други мултивитамини в гамата Pregnacare®. Не е необходимо да приемате допълнителни мултивитамини. Pregnacare® original се препоръчва за жени по време на бременност.

Продуктът е хранителна добавка и не трябва да замества разнообразното, балансирано хранене и здравословния начин на живот. Както и при другите хранителни добавки, потърсете медицински съвет преди употреба, ако сте под лекарско наблюдение, страдате от епилепсия, заболявания на щитовидната жлеза, хемохроматоза, хранителни алергии или сте алергични към някоя от съставките.

Съхранявайте го на недостъпно за деца място. Да се съхранява на сухо място, далеч от светлина и топлина, при температура под 25°С, в оригиналната опаковка. Да се консумира за предпочитане преди изтичане на срока, посочен на опаковката.

Този продукт е предназначен за жени в детеродна възраст.

Vitamin D (as D3 400 IU)

10 µg

200

Vitamin E

4 mg α-TE

33

Vitamin K

70 µg

93

Vitamin C

70 mg

88

Thiamin (Vitamin B1)

3 mg

273

Riboflavin (Vitamin B2)

2 mg

143

Niacin (Vitamin B3)

20 mg NE

125

Vitamin B6

10 mg

714

Folic Acid

400 µg

200

Vitamin B12

6 µg

240

Biotin

150 µg

300

Pantothenic Acid

6 mg

100

Magnesium

150 mg

40

Iron

17 mg

121

Zinc

15 mg

150

Copper

1000 µg

100

Selenium

30 µg

55

Iodine

150 µg

100

Betacarotene (Natural Source)

2 mg

--

*NRV = Nutrient Reference Value, µg = microgram
mg = milligram, IU = International Units.

Maltodextrin, Magnesium Oxide, Bulking Agent: Microcrystalline Cellulose, Vitamin C (Ascorbic Acid [Carriers: Hydroxypropylmethylcellulose & Tartaric Acid]), Ferrous Fumarate, Tablet Coating (Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxypropylcellulose, Capric/Caprilic Triglycerides, Natural Source Colours [Titanium Dioxide, Iron Oxides], Glycerin, Purified Talc), Zinc Sulphate, Anti-Caking Agents: Silicon Dioxide, Stearic Acid & Magnesium Stearate, Niacin (as Nicotinamide), Vitamin B6 (Pyridoxine HCl), Betacarotene (Carriers: Starch, Water, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol), Pantothenic Acid (as Calcium Salt), Vitamin B12 (Cyanocobalamin [Carriers: Maltodextrin, Trisodium Citrate, Citric Acid]), Vitamin E (D-Alpha Tocopheryl Acid Succinate) (from Soya), Vitamin D3 (Cholecalciferol [Carriers: Acacia, Sucrose, Corn Starch, Medium Chain Triglycerides, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Thiamin (Vitamin B1 as Mononitrate), Riboflavin, Copper Sulphate, Vitamin K (Vitamin K1 [Carriers: Acacia & Sucrose]), Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid), Potassium Iodide, Biotin, Sodium Selenate. Allergy Advice: For allergens, see ingredients in bold.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук