Hansaplast Sensitive XL Sterile 6x7cm, 5 бр

Hansaplast Sensitive XL Sterile 6x7cm, 5 бр

Стерилни лепенки за рани и следоперативни рани.

код на продукта: 043374
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  9,17лв. (4,69€)

Hansaplast Sensitive XL стерилни 6x7cm стерилни превръзки за рани и постоперативни рани 5 броя Пластирите Hansaplast Sensitive XL и XXL са стерилни превръзки за рани за защита на по-големи рани или следоперативни рани. Изключително щадящият кож...  още

5,96лв. (3,05€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4005900780522
ТЕГЛО: 18gr
Вижте също продукти в тази категория:
Марля стерилна и нестерилна

Hansaplast Sensitive XL стерилни 6x7cm стерилни превръзки за рани и постоперативни рани 5 броя

Пластирите Hansaplast Sensitive XL и XXL са стерилни превръзки за рани за защита на по-големи рани или следоперативни рани.

Изключително щадящият кожата, пропусклив за въздух материал прилепва сигурно към кожата, като същевременно се отстранява безболезнено. Голямата марля на пластира предпазва раната, без да залепва по нея, осигурявайки страхотен комфорт по време на употреба.

Product

Тип

Размер

Количество

Sensitive XL

5 Strips

(one size)

Hansaplast Sensitive XL Sterile 6x7cm, 5 бр - Εικόνα 1

6 x 7 cm

5 Strips

1. Почистване

Почистването на раната от мръсотия и бактерии е необходимата първа стъпка за оптимално заздравяване. За да предотвратите инфекции на рани, напръскайте Hansaplast спрей за почистване на рани от разстояние приблизително 10 см върху цялата зона на раната. Повторете, ако е необходимо, след което внимателно избършете раната и зоната на кожата около раната със стерилна марля.
Важно: При малки рани кървенето спира скоро. Ако кървенето продължава, поставете допълнително марля, поддържайте кръвното налягане и потърсете медицинска помощ.

2. Изцеление

Можете да помогнете на раната да заздравее безопасно и бързо, като същевременно намалите риска от белези. Използвайте редовно мехлем за заздравяване на рани Hansaplast, докато раната не заздравее напълно. Нанасяйте внимателно тънък слой веднъж или два пъти на ден. Уверете се, че отворът на тръбата не влиза в контакт с раната. Повтаряйте редовно, докато лечението завърши. Мехлемът за заздравяване на рани Hansaplast може да се използва върху отворени, малки повърхностни рани на всеки етап от лечебния процес. Ако е необходимо, покрийте раната с превръзка, марля или бинт. Ако раната ви е следоперативна, следвайте тази стъпка по избор само след като раната се затвори.

3. Защита

И накрая, важно е да се предпази раната от външни влияния, като мръсотия и бактерии, за да може заздравяването да протече без усложнения. Покрийте раната със стерилна марля за рани Hansaplast, която най-добре отговаря на вашите нужди. Наблюдавайте раната и сменяйте превръзката или марлята всеки ден, освен ако Вашият лекар не препоръча друго. Тази статия за ноу-хау за грижа за рани може да бъде полезна.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук