Nestle Nativa 2, 400gr

Nestle Nativa 2, 400gr

2-ро бебешко мляко на прах за кърмачета над 6 месеца

код на продукта: 043378
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  24,20лв. (12,38€)

Nestle Nativa 2 мляко 2-ра детска пудра за бебета над 6 месеца 400гр Всеки ден вашето бебе расте, учи, прави нещо ново и постига малки цели. Помогнете да се подготвите за всяка стъпка от пътя с NATIVA®. NATIVA® 2 е второ мляко за кърмачета, под...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7613031614745
ТЕГЛО: 520gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Nestle Nativa 2 мляко 2-ра детска пудра за бебета над 6 месеца 400гр

Всеки ден вашето бебе расте, учи, прави нещо ново и постига малки цели. Помогнете да се подготвите за всяка стъпка от пътя с NATIVA®.

NATIVA® 2 е второ мляко за кърмачета, подходящо за кърмачета от 6 месеца. На тази възраст диетата му се обогатява с други храни (зърнени храни, бебешка храна), докато млякото е само част от разнообразното хранене. Потърсете съвета на вашия педиатър, преди да добавите нови храни към диетата на вашето бебе.

NATIVA® 2 съдържа DHA, както се изисква от закона за всички храни за кърмачета.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

БЕБЕШКА ВЪЗРАСТ

ИЗВРЕНА ВОДА ** ПРЕДИШНО В ml

БРОЙ НА РЕЖЕТЕ NATIVA® 2 * БРОЙ

ХРАНЕНИЯ НА ДЕН NATIVA® 2 БРОЙ

ХРАНЕНИЯ НА ДЕН ДРУГИ ХРАНЕНИЯ

6-9-ТИ МЕСЕЦ

210

7

4-3

1-2

ОТ 10-ТИ МЕСЕЦ И СЛЕД

210

7

3-2

2-3

* Забележка: Използвайте само измервателната лента, която ще намерите в кутията. Повече или по-малко прах от препоръчаното ще доведе или до дехидратация, или до лошо хранене. Не променяйте дозировката без съвет от педиатър.

** За да поддържате броя на активните култури Bifidus, трябва да оставите врящата вода да стане хладка, при около телесна температура, преди да добавите праха.

КАК ДА ПРИГОТВЯ МЛЯКОТО МУ

1. Измийте ръцете си преди да приготвите млякото.

2. Измийте бутилката, залъгалката и капачката, докато остане мляко.

Сварете приборите за 5 минути и покрийте, докато се използват.

4. Сварете питейната вода за 5 минути и я оставете да изстине.

5. Съгласно таблицата за разтваряне, изсипете точното количество хладка вода в колбата.

6. Използвайте само измервателната лента на опаковката и изправете периметъра на издатината на кутията.

7. Направете справка с таблицата за разтваряне и пуснете точния брой остри люспи.

8. Покрийте бутилката и разклатете, докато прахът се разтвори.

9. Затворете опаковката плътно и я съхранявайте на хладно и сухо място. Трябва да се консумира в рамките на 3 седмици.

Важно напомняне:

Най-добрият начин за хранене на бебето е кърменето, тъй като кърмата предлага идеална балансирана диета и защита срещу болести за вашето бебе. Освен това предлага много нехранителни ползи не само за вашето бебе, но и за вас. Препоръчваме ви да говорите с вашия педиатър, когато решавате как да храните бебето си. Вие също трябва да потърсите професионално ръководство за подготовка и поддържане на кърмене. Ако решите да кърмите, важно е да имате здравословна, балансирана диета.

Млякото за кърмачета е предназначено да замени кърмата, когато майките решат да не кърмят или когато по някаква причина не могат. Решението да не се кърми или да се въведе частично хранене с шише ще намали производството на кърма.

Ако по някаква причина решите да не кърмите, не забравяйте, че това решение може да бъде трудно да се отмени. Използването на бебешко мляко има допълнителни социални и икономически последици, които трябва да се имат предвид. Бебешкото мляко трябва винаги да се приготвя, използва и съхранява, както е посочено на етикета, за да се избегнат рискове за здравето на бебето.

Внимание:

Пригответе само едно хранене наведнъж. Нахранете бебето си незабавно и следвайте вярно инструкциите. Не съхранявайте остатъчното мляко, изхвърлете остатъка. Винаги дръжте бебето на ръце по време на хранене. Оставянето на бебето без надзор може да причини задавяне.

Преварена вода, непреварено майчино мляко или неправилно разреждане могат да имат отрицателен ефект върху здравето на бебето. Неправилното съхранение, употреба, приготвяне или хранене може да има неблагоприятни последици за здравето на вашето бебе. Не трябва да се използва като заместител на майчиното мляко през първите шест месеца от живота на бебето.

Реконституция:

100 мл = 13,4 г + 90 мл вода

Една мерителна чаша = 4,5гр

Обезмаслено мляко, растителни мазнини (слънчогледово масло с висока олеинова киселина, кокосово масло, рапично масло с ниско съдържание на ерукова киселина, слънчогледово масло), картофено нишесте, лактоза, деминерализирана суроватка, суроватъчни твърди вещества, лактоза, лактоза, лактоза, калиев цифитрат, емулхин , калциев фосфат, фруктоолигозахариди, магнезиев хлорид, натриев цитрат, витамин С, натриев хлорид, железен сулфат, цинков сулфат, азотна киселина, азотен калциев пантотенат, меден сулфат, тиамин, мангана витамин А, витамин А, рибофлавин B6 йодид, фолиева киселина, натриев селен, витамин К, витамин D, биотин, витамин В12.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук