Histoplastin Red Rich Texture Anti Aging Face Cream 30ml

Histoplastin Red Rich Texture Anti Aging Face Cream 30ml

Богат крем за лице против стареене за суха и нормална кожа

код на продукта: 043668
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  43,85лв. (22,43€)

Histoplastin Red Rich Texture Крем за лице против стареене Богат крем за лице против стареене за суха и нормална кожа 30ml ЕЛАСТИЧНОСТ, РЕКОНСТРУКЦИЯ, ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ Histoplastin Red® RICH TEXTURE е козметичен продукт за реконструкция и регене...  още

39,47лв. (20,19€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200411400467
ТЕГЛО: 41gr

Histoplastin Red Rich Texture Крем за лице против стареене Богат крем за лице против стареене за суха и нормална кожа 30ml

ЕЛАСТИЧНОСТ, РЕКОНСТРУКЦИЯ, ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ

Histoplastin Red® RICH TEXTURE е козметичен продукт за реконструкция и регенерация на кожата на лицето.

Подходящ е за суха и нормална кожа. Има богата текстура и се абсорбира незабавно.

Histoplastin Red® RICH TEXTURE е резултат от 40 години изследвания на международно известния професор V. Papageorgiou по темата за регенеративните фактори на кожата.

Histoplastin Red® RICH TEXTURE е крем със силни регенериращи, анти-стареещи и антиоксидантни свойства. Предназначен за интензивна грижа за кожата, възстановяване и подобряване на нейния външен вид и текстура. Обновява лицето, подчертавайки естествената му красота.

Histoplastin Red® RICH TEXTURE е 100% натурален продукт, подходящ за всички възрасти. Предотвратява и лекува ежедневно износване и стареене на кожата, като ускорява нейното обновяване от увреждане, причинено от ежедневни утежняващи фактори, като:

Липса на сън
Цигарен дим
Лоши метеорологични условия
Замърсяване на въздуха
тревожност
Лека текстура
Незабавно усвояване
С активен Алканин
100% натурален продукт
Липса на правилно хранене и сън
Слънчева радиация
Интензивен, чест грим
Оксидативен стрес

Имоти:

Регенерация: Подсилва естествените механизми на обновяване на кожата.
Антиоксидантна защита: Създава силен антиоксидантен защитен филм, който свързва и инактивира свободните радикали. По този начин той предпазва колагеновата мрежа в кожата от окислително разграждане.
Еластичност: Възстановява еластичността и твърдостта, като подобрява контура на лицето.
Реконструкция: Реконструира грапавостта и точките за релаксация по кожата.
Анти-стареене: Антиоксидантите предпазват кожата от оксидативно увреждане, причинено от слънчева светлина.
Подхранване и хидратация: Осигурява подхранване и подобрява хидратацията на кожата, поддържайки естествената й влага.

Как да прилагате Histoplastin Red® - Ежедневна регенерация


За незабавно абсорбиране и дълбоко подхранване, използвайте Histoplastin Red® върху чиста кожа, когато порите са отворени веднага след:

хладък душ
почистващ и дегримиращ препарат под формата на вода
Нанесете малко количество, равно на една леща, върху челото, бузите и брадичката. Нежно масажирайте с кръгови движения за 10-15 секунди, докато се абсорбира.

Histoplastin Red® се абсорбира за 1-2 минути.

Продължете с други продукти за грижа, като серум, дневен крем, слънцезащитен крем или грим.

* Ако смятате, че е необходимо, потопете леко, за да се отстрани излишното количество върху повърхността. Биоактивните съставки на Histoplastin Red® трябва да останат върху кожата като основа за нейното подхранване и регенериране.

Използвайки Histoplastin Red® ежедневно, ден след ден ще виждате, че кожата ви се подобрява все повече и повече. Вашето лице придобива здрав и младежки вид, който излъчва красота и жизненост. Еластичността се възстановява и лицето изглежда стегнато, отпуснато и младежко.

Кога да използвате червения хистопластин:

Сутрин, преди да бъде изложен на външни атаки на околната среда, за защита.
Вечер преди лягане, за да действате през нощта. Ако прилагате и нощен крем, първо се нанася Histoplastin Red®.
Колкото по-дълго се задържа върху кожата ви, толкова повече я подхранва. Освежете всеки път, когато смятате, че кожата ви има нужда от това.
Ако имате натоварен график, който ви принуждава да спите по-малко часове, отколкото са ви необходими, ако прекарвате нощта в четене или забавление и чувствате, че лицето ви не е приятно през деня, прикрийте признаците на умора. С Histoplastin Red® лицето ви ще изглежда по-спокойно и свежо. Ако нанасяте грим за покритие, Histoplastin Red® се нанася като основа за регенерация.
Ако правите скраб или химически пилинг, идеално е да го приложите веднага след това.
След бръснене или кола маска, успокойте кожата си с
Червена хистопластика.
Преди басейна, за защита от хлор.
Преди излагане на слънце, под слънцезащитен крем. Така че дори и да имате много чувствителна кожа, ще имате защита, която ви покрива.
След татуировка или лазер.

Допълнителни съвети
Histoplastin Red® е 100% натурален продукт, без химически помощни вещества, като стабилизатори – емулгатори. Освен това е помаден, тоест не съдържа вода.

Ето защо е възможно промените в температурата да направят текстурата на продукта повече или по-малко течна, без да повлияят на неговата хомогенизация, безопасност и ефективност. За да е по-вискозен, може да го държите в хладилник, особено през летните месеци, когато температурите са много високи.

Хранене и ножици против стареене

За да увеличите ефекта, когато имате време, нанесете количество, равно на 2 леща върху всяка буза, чело и брадичка. За да попиете и активирате кожата, масажирайте нежно за 20-30 секунди върху всяка зона на лицето. За по-добро усвояване и дълбоко подхранване трябва да се прилага при отворени порите на кожата, както веднага след:

хладък душ
почистващ продукт под формата на вода
Времето за действие е 1 час. Половин час може да е достатъчен за млада кожа. Това е минималното необходимо време и колкото по-дълго остават биоактивните молекули върху кожата, толкова повече я подхранват. Така че не изплаквайте продукта, а след час - ако смятате, че е необходимо - потопете леко и повърхностно.

Повторете ежедневното хранене и подстригването против стареене за 2 или 3 седмици, ако е необходимо.

Още с първото нанасяне ще почувствате кожата си кадифена.

След 3 дни ще забележите, че външният вид и текстурата на кожата ви видимо са се подобрили.

След 10-15 дни резултатът ще ви впечатли. Еластичността се възстановява и кожата ви изглежда стегната, здрава и сияйна. Фините линии са изтрити.

За 15-20 дни по-дълбоките бръчки значително намаляват и в дългосрочен план при системна употреба могат да изчезнат.

Регенерираща терапия

За да ускорите ефекта от регенеративното действие на Histoplastin Red®, помогнете на съставките на крема да проникнат в по-дълбоките слоеве на кожата. Ще постигнете това, като направите дълбоко почистване и повтаряте нанасянето 3-4 пъти на ден.

Дълбоко почистване от замърсители на въздуха и грим се постига с пилинг, който трябва да се прави веднъж седмично. Започнете с пилинг сутрин и след това нанесете Histoplastin Red® с лек масаж за половин до 1 минута с кръгови движения от вътрешната към външната част на лицето, за да активирате кожата си. На обяд, следобед и вечер почистете кожата си с мицеларна вода и нанесете Histoplastin Red®.

Сутрешният пилинг и честите намазванияслед почистване с мицеларна вода ще спомогне за бързото регенериране и възстановяване на кожата ви, за да постигнете желаните резултати за кратко време.

Histoplastin Red® RICH TEXTURE съдържа изключително мощния регенериращ кожата агент Alkannin Active в синергично действие с терпени от олеорезината Pistacia Lentiscus и Olea Europaea. Обогатен е с арганово масло.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук