AgPharm Gift Box Hyaluronic & Donkey Milk & Mastic Face Serum 5x2ml & Dermaroller Microneedle 0.25mm

AgPharm Gift Box Hyaluronic & Donkey Milk & Mastic Face Serum 5x2ml & Dermaroller Microneedle 0.25mm

Ежедневна интензивна терапия за лице за хидратация, подхранване и възстановяване

код на продукта: 044022
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  34,78лв. (17,79€)

AgPharm Подаръчна кутия Хиалуроново и магарешко мляко и мастика Серум за лице за суха, нормална кожа 5x2ml и микроигла за дермаролер 0,25 мм Ежедневна интензивна терапия за лице за хидратация, подхранване и възстановяване. Подаръчна кутия, съдъ...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200703501568
ТЕГЛО: 130gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

AgPharm Подаръчна кутия Хиалуроново и магарешко мляко и мастика Серум за лице за суха, нормална кожа 5x2ml и микроигла за дермаролер 0,25 мм

Ежедневна интензивна терапия за лице за хидратация, подхранване и възстановяване.

Подаръчна кутия, съдържаща ампулите, съставляващи протокола за красота "Суха-нормална кожа" и дерма ролер agPharm 0,25 мм с титаниеви игли.

Подаръчната кутия съдържа подробно:

2 ампули хиалуронов серум
2 ампули серум от магарешко мляко
1 ампула мастичен серум
1 пипета
1 дерма ролер 0,25 мм

Ампули Хиалуронов серум-Хранене и хидратация 2х2мл

Овлажняващ серум за интензивна грижа за кожата. Комбинацията от трите му молекулни тегла предлага цялостно предложение срещу сухота и изразени линии.

Съдържа:

Хиактивен (10-150 kDa). Въз основа на проучванията на съставката, тя помага за намаляване на мимическите линии и за подобряване на текстурата на кожата.
Hysilk (хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло), която помага за балансиране на естествената влага и масло, като същевременно подобрява текстурата на кожата.
Хиалуронова киселина, която благодарение на своите хигроскопични свойства предлага хидратация и еластичност, спомагайки за подобряване на уморената и суха кожа.

* Ампулата с хиалуронов серум е идеално комбинирана със серумните ампули Mastic и Donkey Milk и съставлява протокола за красота за "Суха и нормална кожа".

&

Ампули Серум с магарешко мляко - Подхранване и защита 2x2ml

Подсилен серум с магарешко мляко, екстракти и активни съставки за постигане на необходимата естествена овлажняване и укрепване на защитата на кожата срещу механизмите на стареене на кожата в околната среда.

Съдържа:

Магарешко мляко, богато на витамини и хранителни вещества, които подобряват еластичността, оставяйки кожата мека.
Hydritense, съставка с богат състав, която комбинира полизахариди с високо молекулно тегло (индекс на проникваща способност) с ксилоза и глюкоза, смесени с изворна морска вода, което води до повишена естествена влага, ускорено хранене и повишена еластичност.
Unisooth St32, активна съставка за подобряване на външния вид на кожата дори при особено претоварена, като същевременно засилва защитата срещу въздействието на замърсяването на околната среда.
Екстракти от мед и женшен, които допринасят за овлажняващите свойства на продукта.
Зехтин PCA, който в комбинация с останалите активни съставки предлага мекота и балансирана хидратация без промяна на омазняването.

Подходящ за всички типове кожа.

* Серумната ампула на Donkey Milk е идеално комбинирана с ампулите Hyaluronic serum & Mastic серум и съставя протокола за красота за "Суха и нормална кожа"

&

Серум мастик ампула - Регенерация и против стареене 1х2мл

Иновативната формула на серума против бръчки Mastic serum комбинира разнообразие от активни съставки с растителни екстракти за подобряване на текстурата на кожата.

Съдържа:

Прогелин, активна съставка, известна с впечатляващите резултати от своите проучвания за намаляване на мимическите линии, подобряване на контура на лицето и еластичността на кожата.
Hydritense, съставка, чийто богат състав комбинира полизахариди с високо молекулно тегло (индекс на капацитет на проникване) с ксилоза и глюкоза, смесени с изворна морска вода, което води до повишена естествена влага, хранителен капацитет и повишена еластичност.
Екстракти от рускус, слез и алое вера, които укрепват защитните усилия срещу свободните радикали.
Пантенол, провитамин В5, известен със своите овлажняващи свойства.
Алантоин, който оставя усещането за мека кожа.
Маслото от мастика, направените изследвания показват страхотни резултати по отношение на неговите антиоксидантни, антимикробни и успокояващи свойства.

* Серумната ампула Mastic е идеално комбинирана с ампулата със серум Snail и съставя протокола за красота за "Широки и разширени пори", както и ампулите с хиалуронов серум и магарешко мляко и съставя протокола за красота за "Суха и нормална кожа"

&

Микроигла за дермаролер 0,25 мм

Facial Skin Roller е специализиран продукт, изработен от микроигли, подходящ за всички възрасти и типове кожа, който помага за възстановяване на всяка кожа, с естествен, икономичен и впечатляващ резултат. Микроигленият ролер е революционен инструмент, който има способността естествено да стимулира производството на еластин и колаген в кожата, без да причинява никакви увреждания. Създава пиърсинг по кожата и позволява по-добро усвояване на серуми и други козметични продукти.

предимства:

  • Подобрява усвояването на продуктите за кожата и максимизира тяхната ефективност.
  • Подходящ за всички типове кожа и се прилага за жени и мъже от всякакъв цвят.
  • Процедурата е безболезнена.
  • Не причинява увреждане на кожата.
  • Увеличава производството на еластин и колаген.
  • Изглажда фините линии и бръчки.
  • Намалява размера на ресурсите.
  • Оптимизира появата на белези (включително тези от акне).
  • Оптимизира текстурата на кожата, което води до по-гладка и стегната кожа.

Микроигла за дермаролер 0,25 мм

Инструкции за употреба:

  • Накиснете главата за 5 до 8 минути в 75% алкохол или антисептик за 45 минути.
  • Нанесете овлажнител, лосион или серум върху зоната, където ще се използва ролката.
  • Преместете ролката напред-назад 4-5 пъти, като поддържате постоянно налягане и скорост.
  • Преместете главата поне 4 пъти във всички посоки в областта на приложение.
  • Нанесете отново овлажнител, лосион или серум върху кожата си.

Преди да използвате устройството за микроакупунктура (Dermaroller), моля, направете следното:

  • Проверете иглите на главата на Dermaroller. В случай, че забележите някаква деформация в някоя от иглите (свиване/изкривяване/счупване), моля, спрете да използвате Dermaroller незабавно, тъй като продължителната му употреба ще доведе до нови белези по кожата. В този случай трябва незабавно да изхвърлите устройството и да закупите нов Dermaroller. Освен това, в случай че усетите, че 1 или 2 от иглите дърпат кожата ви по време на употреба, ТРЯБВА да спрете да използвате устройството, тъй като тези игли са били изкривени. Ще забележите кои от иглите са изкривени, ако внимателно проверите иглите на главата на уреда.
  • Измийте Dermaroller със сапун и вода. Тези, които искат по-клиничен резултат, използват солена вода или алкохол в концентрация от 75% за почистване на уреда.
  • Почистете лицето си със специален почистващ препарат за лице, преди да нанесете Dermaroller върху кожата на лицето.


Как да почистите Dermaroller:

Трябва да стерилизирате Dermaroller преди и след лечението с акупунктура.
Добавете алкохол с концентрация най-малко 75% в чист съд.
Алкохолът трябва да покрива напълно главата на Dermaroller. Оставете Dermaroller за известно време да се накисне в алкохола. След това извадете Dermaroller от алкохола, измийте го обилно с течаща вода и го оставете да изсъхне напълно върху кухненска хартия. След почистване поставете уреда в специалния калъф или опаковка, предоставена с покупката на Dermaroller.
Ще трябва да повтаряте тази процедура след всяка сесия на микроакупунктура, за да поддържате устройството стерилно.
Никога не поставяйте Dermaroller във вряща вода или в пещ за стерилизация, тъй като това може да причини трайно увреждане на иглите на устройството.

Ампули Хиалуронов серум-Хранене и хидратация 2х2мл

AQUA, GLYCERIN, BENZYL ALCOHOL, SODIUM HYALURONATE, BETAINE , DISOSIUM EDTA, CAPRYLYL/CAPRYL WHEAT BRAN/STRAW GLYCOSIDES, FUSEL WHEAT BRAN/STRAW GLYCOSIDES, DEHYDROACETIC ACID, POLYGLYCERYL-5 OLEATE, SODIUM COCOYL, GLUTAMATE, BENZOPHENONE-4, SODIUM PHYTATE, GLYCERYL CAPRYLATE, PARFUM (FRAGRANCE), ALCOHOL, C.I. 42090

Ампули Серум с магарешко мляко - Подхранване и защита 2х2мл

AQUA, DONKEY MILK, GLYCERIN, PANTHENOL, BENZYL ALCOHOL, MARIS AQUA, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, PROPANEDIOL, DISODIUM EDTA, CAPRYLYL/CAPRYL WHEAT BEAN/STRAW GLYCOSIDES, PENTYLENE GLYCOL, POTASSIUM OLIVOYL PCA, MEL EXTRACT, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, FUSEL WHEAT BRAN/STRAW GLYCOSIDES, DEHYDROACETIC ACID, TAMARINDUS INDICA SEED GUM, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, SODIUM PHYTATE, POLYGLYCERYL-5 OLEATE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, GLYCERYL CAPRYLATE, STEVIOSIDE, PORPHYRIDIUM CRUENTUM EXTRACT, BENZOPHENONE-4, CARAMEL, SODIUM LAURYL SULFATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, ALCOHOL, PARFUL (FRAGRANCE)

Серум мастик ампула - Регенерация и против стареене 1х2мл

AQUA(WATER), GLYCERIN, POLYSORBATE 20, BENZYL ALCOHOL, MARIS AQUA (SEA WATER), PANTHENOL, HYDROLYZED GLYCOSAMINOGLYCANS, PHENOXYETHANOL, ALLANTOIN, TREITHANOLAMINE, CARBOMER, PISTACIA LENTISCUS (MASTIC) GUM OIL, DISODIUM EDTA, PROPANEDIOL, CHONDRUS CRISPUS POWDER, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) LEAF EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, BENZOPHENONE -4, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM PHYTATE, RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM -I, PORHYRIDIUM CRUENTUM EXTRACT, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, ALCOHOL, SODIUM BENZOATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JOICE POWDER, DEXTRAN, CARAMEL, TRIFLUOROACETYL TRIPEPTIDE -2.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук