Vichy Dermablend Spf35 Fdt Correcteur Fluide 30ml - 35 Sand

Vichy Dermablend Spf35 Fdt Correcteur Fluide 30ml - 35 Sand

Коригиращ грим с тънка цветна текстура

код на продукта: 044073
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  52,16лв. (26,68€)

DERMABLEND ФЛУИД ЗА КОГО; Идеален за жени със светли до умерени несъвършенства (неравномерен тон на цвета, тъмни кръгове, зачервяване и др.) Коригиращ грим с тънка текстура....  още

45,86лв. (23,46€)
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3337871316617
Вижте също и продуктите в категориите:
Грим за чувствителна кожа, Фон дьо тен и крем-пудри, козметика

DERMABLEND

ФЛУИД

ЗА КОГО; Идеален за жени със светли до умерени несъвършенства (неравномерен тон на цвета, тъмни кръгове, зачервяване и др.)
Коригиращ грим с тънка текстура. Високо покритие. Усещане за гола кожа. Матов ефект.


DERMABLEND FLUIDE ПРИДАВА УНИФОРМЕН, БЕЗ "МАСКА" РЕЗУЛТАТ С ОТЛИЧЕН КОМФОРТ.

ЕФИКАСНОСТ

Съставът на Dermablend Fluid грим съчетава висока концентрация на метални пигменти за максимално покритие и еластична текстура, толкова лека, че се смесва с кожата за естествен резултат и изключителен комфорт през целия ден. При контакт с кожата текстурата й става по-течна, предлагайки равномерен цвят и отлично покриване на несъвършенствата по кожата, без да оставя следи и без да създава ефект на „маска“.

Този грим предлага тройно действие: Висока покривност до 16 часа, истинска красота и комфорт: 24-часова хидратация.

1. Пигменти във висока концентрация 30% за перфектно покритие

2. Наличието на меко фокусиращи пигменти, като същевременно предлага много високо покритие и ефект за красота, без да утежнява кожата.

3. Обогатен с глицерин и летливи растителни масла, той има предимството, че е течен и удобен за нанасяне. Той е в състояние да се втечнява с температурата на кожата, създава тънък филм, без да подчертава бръчките или да оставя усещане за омазняване. цветът е идеално хомогенен с изключително естествен завършек.

Веднага нехомогенностите на кожата са идеално покрити, без следи или промяна на цвета по кожата. Тонът на цвета е равномерен, кожата става мека, сияйна и комфортна за 16 часа.

СИГУРНОСТ

Тестван под дерматологичен контрол, върху чувствителна кожа. Не създава тъмни петна, без аромат, SPF 35. 24 часа хидратация.

УДОВОЛСТВИЕ

Меката и еластична текстура на Dermablend Fluide се разтапя в кожата и осигурява усещане за гола кожа и комфорт. Това е толкова тънък грим, че дава възможно най-доброто покритие.

Почистете старателно кожата си и нанесете дневния крем, който обикновено използвате, преди да започнете да се гримирате.

1. Поставете малко количество Dermablend Fluide на гърба на дланта си и с пръсти затоплете текстурата, като правите малки кръгови движения.
2- Нанесете грима върху лицето с върховете на пръстите си, като започнете от центъра на лицето и навън за бързо и равномерно нанасяне. За максимално покритие в зони с несъвършенства, настоявайте локално с движения на тампон.
3- Нанесете го нежно и равномерно от центъра на лицето към външната страна.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук