Milupa Aptamil 3 Млечна напитка за кърмачета за възраст от 12 месеца 400gr

Milupa Aptamil 3 Млечна напитка за кърмачета за възраст от 12 месеца 400gr

код на продукта: 044089
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  21,56лв. (11,03€)

Milupa Aptamil 3 Млечна напитка за кърмачета за възраст от 12 месеца 400гр Milupa Aptamil 3 е бебешка млечна напитка на прах за деца от 1-ва година. Аптамил 3 може да се дава на деца от 1 година като изключителен избор на млечна напитка или в к...  още

21,56лв. ()
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5900852056307
ТЕГЛО: 506gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Мляко за бебета, Бебешко мляко от 12 месеца и нагоре

Milupa Aptamil 3 Млечна напитка за кърмачета за възраст от 12 месеца 400гр

Milupa Aptamil 3 е бебешка млечна напитка на прах за деца от 1-ва година.

Аптамил 3 може да се дава на деца от 1 година като изключителен избор на млечна напитка или в комбинация с кърма. Може да придружава и други детски ястия.

Нова композиция без палмово масло, която се фокусира върху естественото развитие на бебето

ЗАЩО БЕЗ ПАЛМОВО МАСЛО

На 3 май 2016 г. Европейският орган за безопасност на храните измени директивата си относно естерите на мастни киселини и намали нивата на поносим дневен прием (TDI), като призова за по-нататъшни изследвания.

Тези естери се намират в много растителни масла, които се намират в много храни от шоколади и бисквитки до супи и т.н., дори в бебешкото мляко. Те се образуват при обработката на маслата, която се извършва, за да се постигне правилният вкус, цвят, мирис и съответните стандарти за безопасност.

Постепенно много продукти започнаха да премахват палмовото масло от съставките си и да го заменят с други растителни масла (слънчогледово масло, кокосово масло, рапично масло и др.).

Начин на приготвяне

Измийте добре ръцете си и се уверете, че чашата на вашето дете е чиста. Сварете прясна вода (100 °C) и оставете да се охлади до около (40 °C).

Вземете необходимото количество стерилна вода и прах в чашата, следвайки таблицата за дозиране. Не преварявайте отново преварена вода.

Затворете чашата и разклатете енергично, след което я отворете добре.

Винаги проверявайте температурата на приготвеното мляко в шишето преди хранене.

Бележка за стила:
Kurma е идеалната храна за вашето бебе. Консултирайте се с вашия педиатър, в случай че искате да започнете диета с малко мляко.

Продуктът е част от диференцирана диета и не е заместител на майчиното мляко, а млякото, специално пригодено за хранене на деца от 1 година.

Лактоза (краве мляко), обезмаслено мляко, дейонизирана суроватка (краве мляко), растителни масла (палмово масло, слънчогледово олио, рапично олио), лактоолигозахариди (краве мляко) 12,6%, мляко мляко (малтодекстрин) фруктоолигозахариди 89%, триглифазахариди 0. , калциев карбонат, магнезиев бикарбонат, калиев трицитрат, натриев трицитрат, L-аскорбинова киселина, магнезиев хлорид, натриев l-аскорбат, натриев бромид, холин хлорид, соев лецитин, калиев хлорид, цинков ацетат до DL-ацетол, , никотинамид, калциев D-пантотенат, холекалциферол, птероилмоноглутаминова киселина, α, биосулфат, тиамин хидрохлорид, пиридоксин хидрохлорид, манганов сулфат, калиев йодид, натриев лунар, цианокобаламин.

Съвети за алергии: За алергени, погледнете съставките с удебелен шрифт.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук