Gillette Shave Foam Sensitive Skin 200ml

Gillette Shave Foam Sensitive Skin 200ml

Пяна за бръснене за мъже за чувствителна кожа

код на продукта: 044128
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  8,19лв. (4,19€)

Gillette Пяна за бръснене Sensitive Skin Мъжка пяна за бръснене за чувствителна кожа 200 ml Пяната за бръснене Gillette Classic Sensitive е наричана класическа с причина - това е идеалният баланс между комфорта, от който се нуждаете, и защитата, к...  още

7,78лв. (3,98€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7702018622054
ТЕГЛО: 260gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Продукти за бръснене, бръснене & After Shave

Gillette Пяна за бръснене Sensitive Skin Мъжка пяна за бръснене за чувствителна кожа 200 ml

Пяната за бръснене Gillette Classic Sensitive е наричана класическа с причина - това е идеалният баланс между комфорта, от който се нуждаете, и защитата, която искате. Формулата Comfort Glide на Gillette помага за намаляване на раздразненията, нарязванията, порязванията, изгарянията и паренето, като осигурява бързо плъзгане на бръснача. Покажете на света най-доброто си лице с пяната за бръснене Gillette Classic Sensitive, създадена за мъже от световната марка №1 в геловете и пяните за бръснене.

КЛАСИЧЕСКА ЗАЩИТА: Помага да защитите кожата си от раздразнения, порязвания, удари и изгаряния с класическата формула на Gillette.

БЪРЗО, ЛЕСНО И ГЛАДКО БРЪСНЕНЕ: Формулата Comfort Glide на Gillette помага на бръсначите да се плъзгат лесно и бързо за бръснене с по-малко дърпане и дразнене при бръснене.

ХАРАКТЕРЕН АРОМАТ НА GILLETTE: Пяната за бръснене Sensitive е наситена с характерен мъжествен аромат, който ще ви остави готови да посрещнете деня си.

ОТЛИЧНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: Gillette Classic пяна за бръснене Sensitive, която издържа до 3 месеца бръснене, със средно до 4 бръснения на седмица, или до 5 месеца за опаковките от 300 ml.

МАРКАТА САМОБРЪСНАЧКИ И ПЯНА №1 В СВЕТА: Има причина Gillette да съществува от 100 години – Gillette знае какво искат мъжете от едно бръснене.

Контейнер под налягане: Може да се пръсне при нагряване. Пазете от топлина, горещи повърхности, искри, открит пламък и други източници на запалване. Да не се пуши. Да не се пробива или изгаря дори след употреба. Да се пази от слънчевите лъчи. Не излагайте на температури над 50 °C/122 °F. Далеч от деца. Съдържа запалими компоненти в съотношение от 3,24% от масата.

Aqua, Triethanolamine, Stearic Acid, Palmitic Acid, Isobutane, Laureth-23, Sodium Lauryl Sulfate, Parfum, Propane

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук