Oral-B iO Series 6 DUO Electric Toothbrushes White & Pink 2 бр

Oral-B iO Series 6 DUO Electric Toothbrushes White & Pink 2 бр

Високотехнологична електрическа четка за зъби

код на продукта: 044131
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  623,65лв. (319,00€)

Oral-B iO Series 6 DUO Electric Toothbrushes White & Pink Високотехнологична електрическа четка за зъби 2 бр Серията Oral-B iO с революционната iO технология съчетава мощните, но нежни микровибрации с уникалната кръгла глава на Oral-B за професион...  още

417,22лв. (213,41€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4210201424406
ТЕГЛО: 758gr
Вижте също продукти в тази категория:
Електрически четки за зъби и аксесоари

Oral-B iO Series 6 DUO Electric Toothbrushes White & Pink Високотехнологична електрическа четка за зъби 2 бр

Серията Oral-B iO с революционната iO технология съчетава мощните, но нежни микровибрации с уникалната кръгла глава на Oral-B за професионално почистване всеки ден. Вътрешният механизъм работи с магнитни движения без триене и шум, пренасяйки микровибрации към краищата на космите на главата на четката за отлично почистване.

Определено, когато преминете от ръчна четка за зъби към електрическа, вие надграждате почистването на зъбите си. Въпреки това, когато преминете от електрическа четка за зъби към iO, вашето преживяване надхвърля всички граници и се превръща в страхотно изживяване при почистване, с напълно различен вид, звук и усещане.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
• НАЙ-ДОБРОТО ПОЧИСТВАНЕ на Oral-B с РЕВОЛЮЦИОННА ТЕХНОЛОГИЯ iO за усещане за професионално почистване всеки ден.

Комбинира емблематичната кръгла глава на четката Oral-B с нежни микровълни за усещане за свежест и чистота в устата и по-здрави венци.

• ПОДОБРЕНИЯТ ИНТЕЛМЕНТЕН СЕНЗОР ЗА НАЛЯГАНЕ става червен, бял или зелен, за да ви предупреди, когато четкате твърде силно, прекалено нежно или само с правилния натиск.

• ИНТЕРАКТИВНИЯТ ЕКРАН ви дава важна информация: програми за миене и напомняния за смяна на главата на четката, добре дошли, когато е активиран и усмивка, когато правите правилното нещо.

• 5 ПРОГРАМИ ЗА ЧЕТКАНЕ, за да персонализирате вашето четкане: Ежедневно почистване, Чувствителни зъби, Грижа за венците, Дълбоко почистване, Избелване.

• 2-минутен ТАЙМЕР, който ви предупреждава за вибрации на всеки 30'' за смяна на квадрант.

ИЗКУСТВЕНИЯТ ИНТЕЛИГЕНТ разпознава стила ви на миене и ви води през приложението ORAL-B, така че да можете да миете зъбите си по-добре всеки ден, без да губите нито една точка.

• МАГНИТНОТО ЗАРЯДНО УСТРОЙСТВО предлага стабилност и БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ 3 ЧАСА.

Съвместим само с резервни глави Oral-B iO

СЪДЪРЖА:

  • 1 бяла iO6 дръжка с глава на четката.
  • 1 розова iO6 дръжка с глава на четката.
  • 1 магнитно зарядно устройство.
  1. Проверявайте редовно целия продукт/кабел/аксесоари за повреди. Не използвайте повредено или неработещо устройство. Ако има повреда на продукта/кабела/аксесоара, свържете се със сервизен център на Oral-B.
  2. Не модифицирайте или ремонтирайте продукта. Може да възникне пожар, токов удар или нараняване.
  3. Не се препоръчва за употреба от деца под 3 години. Четките за зъби могат да се използват от деца и хора с намалени физически, сетивни или умствени способности и липса на опит или познания, ако са под наблюдение или са инструктирани относно безопасното използване на устройството и разбират свързаните с това рискове.
  4. Почистването и поддръжката не трябва да се извършват от деца. Децата не трябва да играят с устройството.
  5. Използвайте този продукт само по предназначение, както е описано в ръководството за употреба. Не използвайте аксесоари, които не са препоръчани от производителя.
  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук