Aerochamber Plus Flow-Vu με Επιστόμιο​​​​​​​ 1 Парче

Aerochamber Plus Flow-Vu με Επιστόμιο​​​​​​​ 1 Парче

Антистатичен балон за възрастни с индекс за вдишване

код на продукта: 044150
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  62,56лв. (32,00€)

Aerochamber Plus Flow-Vu Антистатичен въздушен калъф за възрастни с мундщук 1 бр Модел: Възрастен с мундщук (5+ години) AeroChamber Plus Valved Holding Chamber (VHC) с антистатичен инхалационен индекс Flow - Vu осигурява задоволително прилягане...  още

62,56лв. (32,00€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 762860013490
ТЕГЛО: 85gr
Вижте също продукти в тази категория:
Небулайзери

Aerochamber Plus Flow-Vu Антистатичен въздушен калъф за възрастни с мундщук 1 бр

Модел: Възрастен с мундщук (5+ години)

AeroChamber Plus Valved Holding Chamber (VHC) с антистатичен инхалационен индекс Flow - Vu осигурява задоволително прилягане и контролира симптомите на бронхиална астма, бронхит и хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ).

Показания:

  • Осигуряване на ефективно медикаментозно приложение на аерозолни лекарства.
  • Подходяща за употреба на възраст над 5 години.

предимства:

Практичен размер: Въздушната камера от 149 ml има идеалния размер за лесна ежедневна употреба.
Прозрачна антистатична тръба (Anti - Static): Готова е за употреба веднага след отваряне на опаковката, без нужда от каквато и да е обработка. Той също така предлага надеждна доставка на лекарства, тъй като минимизира статичното натоварване.
Динамичен дизайн на потока: Дизайнът на въздушната камера позволява на аерозола да узрее до възможно най-малкия размер на частиците чрез намаляване на тяхната устна утайка, което може да причини системни странични ефекти. Освен това предлага визуален контакт и контрол вътре в прозрачната въздушна камера.
Намалена диафрагмена система: По-тънка диафрагма с по-ниско съпротивление, която изисква по-малко усилия за отваряне. Улеснява особено пациенти с нисък интензитет и висок ритъм като деца.
Инхалационен индекс на потока - Vu: Осигурява увереност, че вдишването се извършва точно. В допълнение, той позволява на терапевтите да координират активирането с вдишването, да измерват дишането на пациента и да осигурят задоволителна стегнатост.
PMDI гнездо с общо предназначение, изработено от подсилен полимер с Monprene: Съвместим с всички широко използвани аерозолни дозатори.
FLOWSIGNAL Whistle: Помага на пациента да вдишва с правилната скорост, осигурявайки предупреждение (свирка) с изключително бързо темпо.
Клапан за издишване EZ-Flow: Осигурява по-ниско съпротивление на потока на издишване и го насочва далеч от пациента, предотвратявайки възможно дразнене.
Лесно се мие в съдомиялна машина до 70oC.

Голям пробив в VHC технологията е безопасността, която те осигуряват благодарение на тяхната конструкция без BPA. По-специално, те не съдържат токсичните вещества бисфенол А, полистирен, фталати, латекс, олово и PVC.

По-конкретно, изследванията показват, че пластмасите съдържат токсични вещества, които имат сериозни последици за здравето. Бисфенол А, например, причинява хормонални нарушения, спонтанни аборти, рак на гърдата и простатата, ранна юношеска възраст и умствена изостаналост. Освен това полистиренът отделя стирен, канцероген, засягащ черния дроб, белите дробове, мозъка и бъбреците. И накрая, фталатите са химикали, използвани като разтворители за омекотяване на пластмасов материал, причинявайки атрофия на тестисите и много проблеми в репродуктивните органи. Експериментите върху опитни животни показват увреждане на черния дроб, бъбреците и белите дробове.

За да защитите детето си, винаги избирайте продукти с надпис „BPA Free“. Токсичните вещества са отстранени и тези продукти са безопасни и подходящи за употреба.

Без BPA

Не съдържа: токсичните вещества Бисфенол А, Полистирен, Фталати, Латекс, Олово и PVC.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук