Hansaplast Aqua Protect XL Sterile Strips 10x15cm 5 бр

Hansaplast Aqua Protect XL Sterile Strips 10x15cm 5 бр

Водоустойчиви подложки за покриване и защита на средни или по-големи рани

код на продукта: 044457
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  22,11лв. (11,31€)

Hansaplast Aqua Protect XL стерилни ленти 10x15cm водоустойчиви подложки за покриване и защита на средни или по-големи рани 5 бр. Стерилни. Водоустойчива мембрана - идеална за ...  още

14,37лв. (7,35€)
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4005800299315
ТЕГЛО: 57gr
Вижте също продукти в тази категория:
Ηепромокаеми Пластири

Hansaplast Aqua Protect XL стерилни ленти 10x15cm водоустойчиви подложки за покриване и защита на средни или по-големи рани 5 бр.

Стерилни.
Водоустойчива мембрана - идеална за измиване, душ, къпане и плуване.
Изключително абсорбираща, незалепваща марля за раната.
Предпазва от инфекции
Пластирите Hansaplast Aqua Protect XL и XXL са стерилни превръзки за рани, които осигуряват водоустойчива защита за по-големи рани или следоперативни рани.


С водоустойчива, гъвкава мембрана и силна адхезия, тези подложки са идеални за измиване, душ, къпане и плуване. Голямата марля на пластира предпазва раната, без да залепва по нея.

Почистване

Почистването на раната от замърсители и бактерии е необходимата първа стъпка за оптимално излекуване. За да предотвратите инфекции на рани, напръскайте Hansaplast спрей за почистване на рани от разстояние приблизително 10 см върху цялата област на раната. Повторете, ако е необходимо, след което внимателно избършете раната и зоната на кожата около раната със стерилна марля.
Важно: При малки рани кървенето спира скоро. Ако кървенето продължава, поставете допълнително марля, поддържайте кръвното налягане и потърсете медицинска помощ.

Изцеление

Можете да помогнете на раната да заздравее безопасно и бързо, като същевременно намалите риска от белези. Използвайте редовно мехлем за заздравяване на рани Hansaplast, докато раната не заздравее напълно. Нанасяйте внимателно тънък слой веднъж или два пъти на ден. Уверете се, че отворът на тръбата не влиза в контакт с раната. Повтаряйте редовно, докато лечението завърши. Мехлемът за заздравяване на рани Hansaplast може да се използва върху отворени, малки повърхностни рани на всеки етап от лечебния процес. Ако е необходимо, покрийте раната с превръзка, марля или бинт. Ако раната ви е следоперативна, следвайте тази стъпка по избор само след като раната се затвори.

Защита

И накрая, важно е да се предпази раната от външни влияния, като замърсители и бактерии, за да може заздравяването да протече без усложнения. Покрийте раната със стерилната марля за рани Hansaplast, която най-добре отговаря на вашите нужди. Наблюдавайте раната и сменяйте превръзката или марлята всеки ден, освен ако Вашият лекар не препоръча друго. Тази статия за ноу-хау за грижа за рани може да бъде полезна.

Съвет

Винаги потърсете лекарска помощ, ако раната е дълбока, кърви обилно или показва признаци на инфекция, като зачервяване, подуване или топлина. Моля, имайте предвид, че съветите и подканите, предоставени на този сайт, макар и внимателно подготвени, по никакъв начин не заместват медицински съвети и лечение. В случай, че имате или подозирате, че имате здравословен проблем, трябва да потърсите медицинска помощ и да следвате медицинските инструкции, независимо от това, което сте научили на този сайт. Винаги четете внимателно инструкциите за употреба и брошурите на нашите продукти.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук