TREsemme Pro Pure Damage Recovery Conditioner 380ml

TREsemme Pro Pure Damage Recovery Conditioner 380ml

Възстановяващ балсам за увредена коса без сулфати, силикони и пигменти

код на продукта: 044981
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  14,84лв. (7,59€)

TREsemme Pro Pure Damage Recovery Conditioner Възстановяващ балсам за увредена коса без сулфати, силикони и пигменти 380ml Търсите по-естествен начин за нежно почистване, подхранване и видимо възстановяване на увредената коса, без да жертвате резу...  още

12,16лв. (6,22€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8720182117311
ТЕГЛО: 413gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Грижа за косата, Conditioners (Омекотяващи кремове)

TREsemme Pro Pure Damage Recovery Conditioner Възстановяващ балсам за увредена коса без сулфати, силикони и пигменти 380ml

Търсите по-естествен начин за нежно почистване, подхранване и видимо възстановяване на увредената коса, без да жертвате резултатите от професионалното качество?

Съставена с 0% сулфати, силикони и оцветители, системата Tresemme Pro Pure Damage Recovery * е проектирана да направи точно това.

Обогатен с кокосово масло, естествен овлажнител, балсамът Tresemme Pro Pure Damage Recovery използва нашия най-мек, но изключително ефективен състав, за да проникне вътре в косъма, предлагайки професионални резултати, без да прави компромис с качеството на грижата.

В Tresemme винаги сме вярвали, че стилът е важна част от това кой сте и възприемането на личния ви стил ви помага да постигнете всичко, което искате да направите.

Експертизата на Tresemme в професионално качествени продукти за грижа и стилизиране на косата означава, че всеки може да постигне резултати в салона у дома и да придобие своя личен стил. Всеки избор, който правим, се актуализира от ценностите на нашата марка и най-новите тенденции в салона.

Нашите уникални формули са резултат от години потребителски и научни изследвания, като всяка съставка е внимателно подбрана, за да гарантира, че косата ви получава възможно най-добрата грижа и краен вид.

Цялото портфолио на Tresemme е одобрено по целия свят от PETA, така че можете да овладеете личния си стил, като същевременно знаете, че ние не правим тестове върху животни. * Шампоан и балсам без сяра Pro Pure Damage Recovery, за да можете да поддържате личния си стил, знаейки, че не правим тестове върху животни. * Шампоан и балсам без сяра Pro Pure Damage Recovery, за да можете да поддържате личния си стил, знаейки, че не правим тестове върху животни. * Шампоан и балсам без сяра Pro Pure Damage Recovery

За да запазите повредените кичури далеч и да оставите косата си мека, гладка и лесна за използване, започнете рутината си с шампоана за възстановяване на щети Tresemme Pro Pure.

След това нанесете щедро количество балсам Silicone Pro Pure Damage Recovery върху дланите на ръцете си и разпределете равномерно върху мокра коса, като се съсредоточите първо върху краищата до средна дължина и нанесете останалия балсам върху корените.

Оставете за 2-3 минути и след това изплакнете добре.

Добавете стил към любимите си стилизиращи продукти на Tresemme, ако е необходимо.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil, Behentrimonium Chloride, Dipropylene Glycol, Parfum, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Disodium EDTA, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук