Libytec Synosteo 30 Sachets

Libytec Synosteo 30 Sachets

Хранителна добавка с калций, витамин D и витамин K2 за поддържане на нормалното състояние на костите

код на продукта: 045356
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  40,92лв. (20,93€)

Libytec Synosteo Диетична добавка с калций, витамин D и витамин K2 за поддържане на нормално състояние на костите 30 сашета Synosteo е уникална комбинация, съдържаща калциев цитрат, калциев лактат, витамин D3 и витамин K2 в съдържание според между...  още

40,92лв. (20,93€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5214001007028
ТЕГЛО: 290gr
Вижте също и продуктите в категориите:
За опорно-двигателния апарат, При остеопороза

Libytec Synosteo Диетична добавка с калций, витамин D и витамин K2 за поддържане на нормално състояние на костите 30 сашета

Synosteo е уникална комбинация, съдържаща калциев цитрат, калциев лактат, витамин D3 и витамин K2 в съдържание според международните научни указания. Това е единственият продукт, който се предлага днес на гръцкия пазар и съчетава ползите от калций, витамин D и витамин K2 в еднократен прием на ден.

Недостатъчният прием на калций може да доведе до намаляване на костната плътност, което увеличава риска от фрактури. Добавянето на калций има положителен ефект върху костната плътност и здравината на костите и предпазва от остеопороза.

Витамин D е необходим за усвояването на необходимото количество калций, има положителен ефект върху костния метаболизъм и подобрява силата на мускулната система, а оттам и подвижността и стабилността на походката. Адекватният прием на витамин К2 намалява риска от съдово увреждане, тъй като той инхибира отлагането на калций в съдовата стена и е необходим за оползотворяването на калция в костите.

Synosteo е уникална комбинация и нейното приложение съчетава няколко предимства:

Съдържа калциев цитрат и лактат.

Повечето видове калциеви добавки съдържат или калциев карбонат, или калциев цитрат. Калциевият карбонат обаче е несмилаем и трябва да се приема с храна. За разлика от тях, калциевият цитрат е по-усвоим и може да се приема по всяко време на деня, дори на празен стомах.

Тази форма се препоръчва и за хора с ниски нива на стомашна киселина (хипохлорхидрия), възрастни хора, тези, които приемат инхибитори на киселинната секреция (напр. антиациди) или страдащи от възпалителни заболявания на червата.

Една от най-важните причини за намаленото съобразяване на жените с хронично образование е локалната толерантност. Калциевият карбонат може да причини повече стомашно-чревни нарушения, като подуване на корема, болки в корема, газове и напрежение (склонност към дефекация), лошо храносмилане и запек. За разлика от тях, калциевият цитрат не предизвиква образуване на газ и има добра поносимост.

Калциевият лактат също се усвоява лесно и не зависи от храната и е подходящ и за хора с алергия към мляко или непоносимост към лактоза.

Друга възможна тревога при хронично приложение на калций е възможността за нефролитиаза. Цитратите инхибират образуването на кристали, намаляват образуването на камъни и се използват за лечение и предотвратяване на образуването на камъни в бъбреците.

Предлага готова комбинация от калций и витамин D.

Основната функция на витамин D е усвояването на калций и фосфор от организма. Дори в слънчева страна като Гърция статистиката показва, че вместо в излишък, имаме по-скоро дефицит на този витамин. Synosteo съдържа препоръчителната доза калций и витамин D във всяко саше и се дава веднъж дневно, за да се улесни спазването.

Има приятен портокалов вкус

Съдържа витамин К2

Не всички продукти имат еднакви характеристики и приемливият вкус е много важен, особено при хронично лечение. Synosteo има портокалов вкус и се приема приятно по всяко време на деня.

Наличието на витамин К2 намалява риска от отлагане на калций в съдовата стена и има положителен ефект върху отлагането на калций в костите.

Не съдържа глутен и лактоза.

Едно саше веднъж дневно.

Калциеви соли на лимонената киселина, Калциев лактат, Регулатори на киселинността: Лимонена киселина, Натриев карбонат, Захароза, Аромат на портокал, Витамин К2 (Менакинон MK7), Цвят: β-каротин; Стабилизатор: хидроксипропилметилцелулоза, антикоагулант: силициев диоксид, подсладители: сукралоза, ацесулфан К, витамин D3 (холекалциферол)

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук