Skincode Prestige Supreme Perfection Cashmere Cream 50ml

Skincode Prestige Supreme Perfection Cashmere Cream 50ml

Ултра мощен многофункционален възстановяващ крем за лице

код на продукта: 045460
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  311,69лв. (159,43€)

Skincode Prestige Supreme Perfection Cashmere Cream Ultra мощен многофункционален крем за възстановяване на лице 50ml

Концентрирани дози от силни агенти против стареене, на терапевтични нива, за доказани резултати от стягане, твърдост ...  
още

233,45лв. (119,41€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7640107060014
ТЕГЛО: 150gr

Skincode Prestige Supreme Perfection Cashmere Cream Ultra мощен многофункционален крем за възстановяване на лице 50ml

Концентрирани дози от силни агенти против стареене, на терапевтични нива, за доказани резултати от стягане, твърдост и плътност на кожата.

Многофункционален крем, който успява да контролира разграждането на клетките и да обърне най-важните признаци на стареене. Най-добрият продукт против стареене, който помага за подхранване на кожата ви в дълбочина, като значително укрепва бариерата срещу влага.

Копринено усещане, с динамични агенти за възстановяване на клетките, които незабавно и видимо подобряват признаците на стареене и засилват блясъка за здрава, по-стегната и по-компактна кожа. Концентрираните активни съставки са подкрепени - по отношение на дълбоко проникване - от патентованата матрица Chronopower +., за по-висока активна ефективност и превъзходна, дългосрочна хидратация на кожата. Комбинацията от клинично доказан активен комплекс от пептиди и фитоестрогени ACR, многофункционалния избелващ витамин B3 и лечебните агенти против бръчки Inst’tight и Squalane, силно се насочва към всички признаци на стареене, за да придаде по-видим вид на кожата. Кашмировата му текстура се топи нежно при контакт с кожата и обгръща кожата с луксозната си текстура.

КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ на клинично изпитано ниво:

• CHRONOPOWER + ® -ЗАДЪРЖАВА ВЛАГА (5%): Изработен от 4 биополимера, той действа като „супергерой“ във формулата, увеличавайки способността на активните съставки да проникват и да се съхраняват в слоевете на кожата. 4-те полизахарида – хиалуронова киселина, биозахаридна гума, лактоарабин, алгинат – след това осигуряват своите овлажняващи, „филмформиращи“ и защитни свойства с подобрено и дълготрайно действие. Клинично е доказано, че концентрацията от 5% ChronoPower + допринася значително за овлажняващата ефективност на формулата, след 3, 6 до 24 часа след прилагане. Свойствата за наличност във времето и време за съхранение доказват ex-vivo (изследване в клетки на Franz с референтна активна съставка), че има два пъти повече наличност в кожата и 36% повече съхранение на активното вещество в сравнение с плацебо.

• ACR комплекс: Комбинация от два мощни агента (SyNtrack® пептиди + фитоестрогени), които работят в перфектна синергия за ускоряване на клетъчния цикъл чрез активиране на колаген, еластин и други структурни елементи на кожата.

• Ниацинамид (5%): Избелващ агент, който подобрява яркостта и равномерността на цвета на кожата. Освен това има анти-стареещи, успокояващи, регенериращи и противовъзпалителни свойства.

• Inst’tight (2%): Незабавно минимизира появата на бръчки и фини линии, изглажда външния вид на кожата и се абсорбира в долните слоеве, където предлага дългосрочно действие през целия ден.

Сквалан: Елемент, естествено присъстващ в липидната бариера на кожата, предотвратяващ загубата на влага (΄и производството му намалява с възрастта). Неговото външно снабдяване към кожата възстановява еластичността и твърдостта на кожата. Има отлични овлажняващи свойства и осигурява копринено и гладко докосване, без усещане за тежко омазняване. (тъй като веднага се разпознава от кожата като естествен елемент на тялото и бързо се абсорбира).

• Бели пигменти: Фотоотразителен агент, който директно засилва блясъка и тоналността.

Тип кожа: За всички зрели типове кожа

Цел на употреба: Лечение на загуба на твърдост, бръчки, увисване, липса на твърда структура и „увисване“ на кожата

Текстура: Ефирен, гладък, кашмир крем.να θρέψετε το δέρμα σας σε βάθος, ενισχύοντας σημαντικά το φράγμα υγρασίας.

Нежно масажирайте в лицето, шията и деколтето сутрин и вечер след почистване. За най-добри резултати го използвайте в комбинация с третирането с амполи PRESTIGE Skin Renaissance.

AQUA, GLYCERIN, PROPANEDIOL, NIACINAMIDE, DICAPRYLYL CARBONATE, PENTYLENE GLYCOL, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, GLYCERYL STEARATE, SQUALANE, HYDROLYZED YEAST PROTEIN, GLEDITSIA TRIACANTHOS SEED EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, PALMITOYL DIPEPTIDE-5 DIAMINOBUTYROYL HYDROXYTHREONINE, PALMITOYL DIPEPTIDE-5 DIAMINOHYDROXYBUTYRATE, BIOSACCHARIDE GUM-1, LECITHIN, SOY ISOFLAVONES, POLYSORBATE 80, TOCOPHEROL, MALTODEXTRIN, ALGIN, GALACTOARABINAN, CARBOMER, CAPRYLYL GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL CAPRYLATE, STEARALKONIUM HECTORITE, C10-18 TRIGLYCERIDES, ETHYLPROPANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, MICA, SODIUM PHYTATE, PROPYLENE CARBONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CI 77891, ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук