Mustela Bebe Spf50+ Very High Protection Sun Lotion 40ml

Mustela Bebe Spf50+ Very High Protection Sun Lotion 40ml

Слънчев лосион за лице и тяло с много висока защита за цялото семейство

код на продукта: 046435
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  33,14лв. (16,95€)

Mustela Bebe Слънцезащитен лосион с много висока защита Spf50 + Слънцезащитен лосион за лице и тяло Много висока защита за цялото семейство 40 мл
Слънцезащитен лосион за тяло и лице Mustela® Слънцезащитна емулсия за тяло и лице с висока ст...  
още

24,85лв. (12,71€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3504105036768
ТЕГЛО: 59gr

Mustela Bebe Слънцезащитен лосион с много висока защита Spf50 + Слънцезащитен лосион за лице и тяло Много висока защита за цялото семейство 40 мл


Слънцезащитен лосион за тяло и лице Mustela® Слънцезащитна емулсия за тяло и лице с висока степен на защита с индекс SPF 50+ с органично авокадо предпазва от UVA и UVB лъчи бебета и деца от първия ден на раждане*, бременни жени и цялото семейство. Подходящ за всички типове кожа, включително чувствителна, нетолерантна, атопична и фоточувствителна. Лесно се нанася и с формула, много устойчива на вода и пясък.

* Включително новородени, излезли от отделението за интензивно лечение на новородени, в случай на неизбежно излагане на слънце.

Нашите основни съставки
Сигурност за цялото семейство.

  • Съдържа органични защитни филтри, подбрани за тяхната висока толерантност.
  • С UV филтри, които отговарят на Хавайското споразумение за опазване на морските екосистеми, включително коралови рифове.
  • Авокадо Perseose, нашият патентован екстракт, който помага за укрепване на кожната бариера за поддържане на клетъчното богатство на чувствителната бебешка и детска кожа.
  • Маслото от авокадо помага за възстановяване и защита на хидролипидния филм на кожата. В комбинация с антиоксидантните свойства на витамин Е, той защитава кожната бариера и клетъчното богатство на кожата и помага за предотвратяване на слънчево изгаряне.
  • Без аромат.

Удобен за кожата и планетата
Искате ли да се забавлявате на слънце с вашето бебе и малко дете? Насладете се на тези важни моменти безопасно, благодарение на вашия нов съюзник: Sun Face & Body Lotion Mustela® със SPF 50+.

  • Без аромат, подходящ е за всички типове кожа, включително чувствителна, нетолерантна, атопична и фоточувствителна кожа, осигурявайки висока защита срещу UVA и UVB лъчи. Устойчив на пясък и вода, но и на контакт с кърпи и дрехи.
  • Укрепва кожната бариера и поддържа клетъчното богатство на кожата от UV лъчите.
  • Лесен за използване, не оставя бели линии. Може да се нанася върху лицето и тялото.
  • С UV филтри, които отговарят на Хавайското споразумение за опазване на морските екосистеми, включително коралови рифове. Без TiO2 (титанов диоксид).


Безопасност и ефективност
За гарантирана безопасност от първия ден на раждането, нашата дермокозметика е разработена в сътрудничество със здравни специалисти и трябва да премине над 450 проверки и теста.

95% от родителите смятат, че кожата остава еластична и хидратирана след излагане на слънце. (1)

(1) Клинично изследване под дерматологичен и педиатричен контрол при 64 кърмачета, бебета и деца, 13 от които с чувствителна кожа и 13 с атопична кожа, за повече от 21 дни (самооценка).

Клинично доказана ефикасност:
100% от родителите смятат, че кожата е защитена от слънчево изгаряне.
98% от родителите откриват, че продуктът оставя защитен филм върху кожата.
97% от родителите са съгласни, че продуктът предлага добра устойчивост на морска вода и/или хлорирана вода в басейна.

Стъпка 1: Нанесете достатъчно количество върху суха кожа преди излагане на слънце (на лицето и тялото). Недостатъчното количество намалява нивото на защита.

Стъпка 2: Нанасяйте отново на всеки 2 часа и след плуване или друго изпотяване.

Избягвайте зоната около очите. Не нанасяйте върху раздразнена кожа.
Деца под 3 години не трябва да се излагат на слънце. В случай, че излагането на слънце е неизбежно, направете го в съответствие с инструкциите за излагане на слънце.

И разбира се, не забравяйте шапката, очилата и тениската!

AQUA (WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DICAPRYLYL CARBONATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL
TRIAZINE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, GLYCERIN, CETYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL TRIAZONE, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, C20-22 ALCOHOLS, ARGININE, 1,2-HEXANEDIOL, GLYCERYL CAPRYLATE,
PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, TOCOPHEROL, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PERSEA
GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук