Hansaplast Flexible Strips XXL Elastic 6x9cm 5 бр

Hansaplast Flexible Strips XXL Elastic 6x9cm 5 бр

Гъвкави и водоустойчиви подложки, които покриват и защитават средни до по-големи рани

код на продукта: 046484
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  11,55лв. (5,91€)

Hansaplast Гъвкави ленти XXL Еластични 6x9cm Гъвкави и водоустойчиви подложки, които покриват и защитават рани от среден до по-голям размер 5 броя Подложките Hansaplast Flexible Elastic XL / XXL са по-големи подложки, които предлагат по-добро покр...  още

7,51лв. (3,84€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4005800315213
ТЕГЛО: 20gr
Вижте също продукти в тази категория:
Ηепромокаеми Пластири

Hansaplast Гъвкави ленти XXL Еластични 6x9cm Гъвкави и водоустойчиви подложки, които покриват и защитават рани от среден до по-голям размер 5 броя

Подложките Hansaplast Flexible Elastic XL / XXL са по-големи подложки, които предлагат по-добро покритие на рани на коляното и лакътя благодарение на увеличения си размер. Подложките запечатват около раната и предотвратяват инфекция. Гъвкавите подложки са идеални за ставите и следват движенията на тялото.

* Пластирите Hansaplast предотвратяват 99% замърсяване и бактерии.

  • Материалът е много гъвкав, водоустойчив и позволява на кожата да диша.
  • Марлята на пластира предпазва раната, без да залепва по нея.
  • Силното закрепване гарантира, че пластирът ще остане на мястото си.

Размер: 6х9 см

Количество: 5 лепенки

1. Почистване:

Почистването на раната от мръсотия и бактерии е необходимата първа стъпка за оптимално заздравяване. За да предотвратите инфекции на рани, напръскайте Hansaplast спрей за почистване на рани от разстояние приблизително 10 см върху цялата зона на раната. Повторете, ако е необходимо, след което внимателно избършете раната и областта на кожата около раната.

Важно: При малки рани кървенето спира скоро. Ако кървенето продължава, поставете допълнително марля, поддържайте кръвното налягане и потърсете медицинска помощ.

2. Защита:

След това е важно да се предпази раната от външни влияния, като мръсотия и бактерии, за да може заздравяването да протече без усложнения. Покрийте раната с пластира Hansaplast, който най-добре отговаря на вашите нужди. Наблюдавайте раната и сменяйте редовно превръзката или марлята, освен ако Вашият лекар не препоръча друго. Тази статия за ноу-хау за грижа за рани може да бъде полезна.

3. Изцеление:

Можете да помогнете на раната да заздравее безопасно и бързо, като същевременно намалите риска от белези. Използвайте редовно крем за заздравяване на рани Hansaplast, докато раната не заздравее напълно. Нанасяйте внимателно тънък слой веднъж или два пъти на ден. Уверете се, че мундщукът на тръбата не влиза в контакт с раната. Повтаряйте редовно, докато лечението завърши. Крем за заздравяване на рани Hansaplast може да се използва върху открити, малки повърхностни рани на всеки етап от лечебния процес. Ако е необходимо, покрийте раната с превръзка, марля или бинт.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук