Podia Cracked Heels Drastic Recovery Cream 75ml

Podia Cracked Heels Drastic Recovery Cream 75ml

Крем за интензивна грижа за краката за напукани пети

код на продукта: 046809
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  27,29лв. (13,96€)

Podia напукани пети Drastic Recovery Cream Крем за интензивна грижа за краката за напукани пети 75ml Кремът за интензивна грижа за напукани пети Podia има за цел да регенерира кожата на зоната, да възстанови загубената влага и еластичност на кожат...  още

24,55лв. (12,56€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5206680000858
ТЕГЛО: 100gr
Вижте също продукти в тази категория:
За напукани пети

Podia напукани пети Drastic Recovery Cream Крем за интензивна грижа за краката за напукани пети 75ml

Кремът за интензивна грижа за напукани пети Podia има за цел да регенерира кожата на зоната, да възстанови загубената влага и еластичност на кожата и да предотврати развитието на проблема с болезнени или тревожни ефекти върху здравето на стъпалото.

  • Лечение на суха кожа и склероза на петите.
  • Овлажняване и подхранване на кожата.
  • Създаване на защита срещу загуба на влага.

Пукнатини в петите

Напукана кожа по петите, пукнатини и малки пукнатини по кожата на петата, са доста често срещано явление. Много хора смятат, че това е само въпрос на изображението на крака ни. В действителност обаче причините и възможните последици имат по-голяма дълбочина от простото въздействие върху естетиката на крака ни.

Симптомите и причините за напукана пета

Напуканата пета обикновено започва със суха кожа, която се появява в областта като предвестник на склероза. Първите видими признаци обикновено включват образуването на обезцветена повърхност на кожата в областта на петата, която има очевидно усещане за сухота или твърдост. Ако пренебрегнем проблема в този момент, следствието обикновено е появата на пукнатини по повърхността на тази склероза, които могат да се влошат при ходене и стоене, създавайки болезнени или особено тревожни ситуации, особено при системни заболявания. , като диабет.

Справяне с напукана пета

Най-доброто лечение за напукана пета е да предотвратите появата им. Ето защо трябва да се намесим още при първите признаци на сухота по петите. Кремът за интензивна грижа за напукани пети Podia има за цел незабавното възстановяване и възстановяване на напукана кожа на петите, с богатия си хранителен състав, който подхранва и лекува увредената кожа, като същевременно възстановява естествената текстура на кожата.

  • Интензивно подхранване, хидратация и повишаване на еластичността на кожата на петите.
  • Освобождаване от последиците от сухата кожа.
  • Силна антиоксидантна защита.
  • Дерматологично тестван, без пигменти и парабени.

Интензивна регенерация за напукани пети

Кремът за интензивна грижа за напукани пети Podia има за цел пълното възстановяване на кожата на петите, предотвратяване и лечение на преждевременни ефекти. Контейнерът, който го включва, е специален безвъздушен контейнер и гарантира, че качеството на съдържанието се запазва до последното му използване.

Видимо възстановяване на напукана кожа

Комбинацията от съставки на Podia Intensive Care Cream за напукани пети напълно се справя със симптомите, насочвайки се към причините за проблема. Осигурява незабавно облекчение от сърбеж и симптоми на суха кожа и твърда кожа на петата, фокусира се върху дълбока хидратация, като същевременно намалява трансдермалната загуба на вода и повишава еластичността и мекотата на кожата, като накрая възстановява и появата на напукана кожа.

  • Незабавно облекчаване на сърбежа.
  • Овлажняване и подхранване на кожата.
  • Силно антиоксидантно действие.
  • Възстановяване на еластичността на кожата.

В специален безвъздушен контейнер

Кремът за интензивна грижа за напукани пети Podia се съдържа в интелигентна и практична вакуумна опаковка, която запазва съдържанието непроменено до последното нанасяне, като същевременно предлага лесна употреба и плавен поток при 360o наклон на контейнера.

  • Пълна защита на съдържанието.
  • Оптимално качество и по-дълъг живот на продукта.
  • Лесен за използване на 360o.
  • Оползотворяване на цялото количество от продукта, до последното му използване, без да оставя никакви остатъци в контейнера.

Ефективно действие

Кремът за интензивна грижа за напукани пети предлага незабавно облекчение при тежка суха кожа и нейните симптоми, като възстановява кожата и обръща развитието на проблема.

Незабавна грижа за възстановяване на петата

Кремът за интензивна грижа за напукани пети незабавно се грижи за началото на възстановяването на кожата на зоната, като същевременно предлага дълбока хидратация и незабавно облекчаване на последиците от сухата кожа.

  1. Преди да приложите крема, би било добре да започнете с нежно ексфолиране на зоната, като в идеалния случай използвате почистващ и ексфолиращ сапун с пемза и перлит, за да помогнете за премахване на повърхностното втвърдяване на кожата на петите. След това подсушете добре мястото.
  2. Нанесете достатъчно количество локално върху петата, като правите нежни кръгови движения, докато се абсорбира.
  3. Повторете още веднъж през деня или следвайте инструкциите на лекаря за честотата на приложение.

Бакшиш
Използването на памучен чорап, веднага след приключване на грижата, може да помогне още повече за скоростта на зарастване на напуканата пета.

Противопоказания и специални инструкции

  • Кремът за интензивна грижа за напукани пети е предназначен само за външна употреба.
  • Не се препоръчва употребата му при свръхчувствителност към един или повече от компонентите му.
  • Не трябва да излагате петата на пряка слънчева светлина веднага след нанасяне на продукта.
  • Съхранявайте далеч от деца, на хладно и сенчесто място.
  • В случай, че симптомите на напуканата пета не се подобрят след 2 седмици, не се колебайте да се консултирате със специализиран педиатър.

Масло от ший: Маслото от ший е богато на растителни мазнини и феноли, така че съчетава дълбока хидратация с антиоксидантно действие, повишавайки еластичността и мекотата на кожата на петите.

LMF фактор: Има за цел да възстанови здравия вид на напукана и суха кожа, като предлага интензивна хидратация на кожата.

X-50 Skin Drone: Създава естествен щит на повърхността на кожата, намалявайки трансдермалната загуба на вода.

Полидоканол: Действа незабавно, като предлага облекчение от усещането за сърбеж в петата, което може да бъде причинено от суха кожа.

Екстракт от Cantella Asiatica: Титриран екстракт от растението Cantella Asiatica, който има свойството да стимулира биосинтеза на колаген в кожата, с цел засилване на заздравителния и възстановителен механизъм на кожата.

Балсамово масло: Със силна антиоксидантна защита и лечебно действие, балсамовото масло се грижи за увредената кожа и подпомага заздравяването на кожни пукнатини.


Без добавка на консерванти Парабени.

Не съдържа оцветители.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук