Podia Anti-Callus Keratolytic Cream 75ml

Podia Anti-Callus Keratolytic Cream 75ml

Кератолитичен крем за крака за красота и втвърдяване със салицилова киселина и 25% урея

код на продукта: 046811
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  23,83лв. (12,19€)

Podia Anti-Callus Кератолитичен крем Кератолитичен крем за крака за красота и втвърдяване със салицилова киселина и 25% урея 75ml Podia Keratolytic Cream за мазоли и склероза е специализирано предложение за козметична грижа за борба с мазоли и скл...  още

20,25лв. (10,36€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5206680000995
ТЕГЛО: 100gr
Вижте също продукти в тази категория:
Против мазоли и брадавици

Podia Anti-Callus Кератолитичен крем Кератолитичен крем за крака за красота и втвърдяване със салицилова киселина и 25% урея 75ml

Podia Keratolytic Cream за мазоли и склероза е специализирано предложение за козметична грижа за борба с мазоли и склероза и възстановяване на здравия вид и усещане на кожата на стъпалото.

  • Кератолитично и ексфолиращо действие.
  • Дълбоко овлажняващо приложение за суха, груба и дехидратирана кожа.
  • Защита срещу повторна поява на склероза.

Калуси и втвърдяване на стъпалото и пръстите на краката

Появата на калус или склероза по повърхността на стъпалото, стъпалото или пръстите на краката обикновено е естествената реакция на кожата на многократно натиск и триене на петно ​​по стъпалото, развивайки по-твърд рогов слой, за да създаде защитен щит за избягване на нараняване на най-чувствителните субстрати.

Разлики и прилики между мазоли и склероза

Колкото и да е различен начинът им на създаване, тяхната функция като цяло е една и съща. Повечето типични скованост се причиняват от вътрешно триене и повтарящ се натиск, който се фокусира върху метатарзуса на стъпалото, петата или външната част на палеца на крака, взаимодействайки предимно с костна издатина, докато калусите обикновено са резултат от външен натиск и триене върху кожата. на стъпалото и пръстите на краката и се развиват навътре.

Лечение на калуси и склероза

Колкото и да е най-доброто лечение за мазоли и склероза на стъпалото да се предотврати появата им, през повечето време появата им е неизбежна. Но болезнените им последици са също толкова неизбежни, ако не започнем веднага с прилагането на тяхното лечение. Кератолитичният крем Podia за мазоли и склероза е специално насочен към тяхната структура, за успокояване и премахване на хиперкератозата на петната, като същевременно предлага защитна и успокояваща хидратация на кожата, за възстановяване на нейното свиване и предотвратяване на появата на нови бръчки. .

  • Омекотява и се бори с мазоли и втвърдяване.
  • Възстановява здравия вид и усещане на кожата.
  • Има специален състав за по-дълбоко абсорбиране и хидратация.

Ефективно кератолитично действие и хидратация

25% съдържание на Podia Keratolytic Cream в урея подобрява способността да абсорбира активните му съставки, като същевременно предлага максимална хидратация на кожата на стъпалото, докато салициловата киселина предлага целенасочено ексфолиране, като се намесва в устойчивата структура на супернатантата.

  • Интелигентно овлажняващо и кератолитично действие.
  • Целенасочена намеса в структурата на хиперкератоза.

В специален безвъздушен контейнер

Специално проектираният безвъздушен контейнер на Кератолитичния крем за мазоли и склероза напълно защитава съдържанието, като гарантира качеството на съставките непроменено до последното приложение, като същевременно предлага лесна употреба с плавен поток при всеки ъгъл на наклон.

  • Оптимално качество и по-дълъг живот на продукта.
  • Лесен за използване при наклон на контейнера на 360°.
  • Оползотворяване на цялото количество от продукта, до последното му използване, без да оставя никакви остатъци в контейнера.

Целенасочено действие - Кератолитично лечение на калуси и склероза

Кератолитичният крем Podia има за цел ефективно и безболезнено лечение на мазоли, склероза и хиперкератоза на кожата на краката, като същевременно възстановява здравия вид на кожата. Съставът му включва урея 25% за дълбоко овлажняващо действие и подобряване на пропускливостта, както и салицилова киселина с ефективно кератолитично действие. Той е защитен от специално проектирания Airless контейнер на Podia, за да осигури най-доброто качество и максимален живот на продукта.

Грижа за кожата - Възстановяване и регенериране на естествените свойства

Комбинацията от ферментационен екстракт Bacillus Ferment с растително масло OLUS подобрява ексфолирането, разкривайки здрава кожа, омекотява твърдата кожа, придавайки й копринено усещане и укрепва естествената бариера за трансдермална загуба на вода.

  • Възстановяване на гладка и здрава кожа.
  • Омекотяващо действие и повишаване на еластичността на кожата.

Ефективно облекчаване на мазоли и склероза

Комбинацията от съставките на Podia Keratolytic Cream за мазоли и склероза действа като допълнение към максималната и най-пълна грижа за премахване на мазоли и склероза на стъпалото, като същевременно предлага кератолитично, ексфолиращо и овлажняващо действие и покрива всички нужди.

  1. Винаги първата стъпка към грижата за краката ни започва с грижата за тяхната чистота и хигиена. След като се погрижим за краката си, ги избърсваме внимателно и ги подсушаваме добре.
  2. Нанесете достатъчно количество Кератолитичен крем за мазоли и склероза и настоявайте с кръгови движения върху проблемните зони.
  3. Повторете втори път през деня, с предпочитана програма за приложение сутрин - вечер.

Бакшиш
Топла вана за крака преди прилагането на Кератолитичния крем за мазоли и склероза предлага комбинация от грижа за хигиената на краката с омекотяваща подготовка на обременените точки от хиперкератоза.


Противопоказания и специални инструкции

  • Не се препоръчва използването на кератолитични вещества при меки мазоли.
  • Кератолитичен крем за мазоли и склероза е предназначен изключително за външна употреба.
  • Не използвайте върху отворена рана.

Урея 25%: Съдържанието на 25% урея в Podia Keratolytic Cream е ключов фактор за ефективното прилагане на всички негови активни съставки, тъй като позволява по-дълбокото им проникване и абсорбиране, като същевременно предлага силно и дълбоко овлажняващо действие, за повишаване на овлажняването на роговия слой на кожата на стъпалото.

Салицилова киселина: Салициловата киселина с чиста чистота, която е ключов компонент на кератолитичното действие, има за цел да намали кохезионността на клетките на всеки крак на хиперкератоза, което води до ефективно ексфолиране.

Bacillus Ferment: Това е естествен ферментационен екстракт от bacillus subtilis, който предлага нежен, но ефективен и целенасочен ексфолиращ ефект върху кожата на стъпалото, като помага за естественото отстраняване на външния слой на роговия слой.

Растително масло OLUS: Известно с отличните си омекотяващи свойства, придава копринено усещане на кожата. Увеличава максимално ефектите от овлажняващото действие на Кератолитичния крем, като същевременно създава щит за защита срещу трансдермалната загуба на нормална влага на стъпалото.

Глицерин: Глицеринът е една от основните съставки в грижата за сухата кожа и защитата на естествената й влага. Той е хигроскопичен или по-просто, има свойството да абсорбира влагата от атмосферата и да я предлага на кожата, като в същото време улеснява отстраняването на мъртвите кожни клетки.

Захарозни естери: Захарозните естери са с естествен произход и показват отлична съвместимост с кожата, като допринасят за създаването на нормални структури по време на нейната регенерация.


Кератолитичен крем Podia за мазоли и склероза не съдържа пигменти.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук