Nuk Trendline Disney Mickey Silicone 6-18 Месеци 1 парче - оранжево

Nuk Trendline Disney Mickey Silicone 6-18 Месеци 1 парче - оранжево

Силиконова ортодонтска залъгалка

код на продукта: 046882
Само четири продукти са на разположение!
Nuk

Препоръчителна цена на дребно  7,74лв. (3,96€)

Nuk Trendline Disney Mickey силиконова силиконова ортодонтска залъгалка 6-18 месеца 1 бр. Подобрена оригинална форма NUK - наподобява женска гърда по време на кърмене и се ад...  още

7,74лв. (3,95€)
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 2400000002392
ТЕГЛО: 22gr
Вижте също продукти в тази категория:
Силиконови залъгалки

Nuk Trendline Disney Mickey силиконова силиконова ортодонтска залъгалка 6-18 месеца 1 бр.

  • Подобрена оригинална форма NUK - наподобява женска гърда по време на кърмене и се адаптира към устата на вашето бебе.
  • По-тънка и по-тясна шийка на зърното, което намалява натиска върху челюстта и зъбите.
  • Плоско зърно и мека долна страна - дават приятно усещане в устата и много място за естествени движения на бозайници.
  • Размер 0-6 / 6-18 месеца, не съдържа бисфенол А (BPA).
  • В ограничено издание NUK Disney Mickey.

Световноизвестният анимационен герой на Дисни Мики Маус празнува своята 90-та годишнина.

Популярният анимационен герой на Дисни Мики Маус навършва 90 години и NUK празнува с:

Класическият модерен дизайн, който украсява залъгалките NUK Trendline и вдъхновява младите фенове на Disney!

Новата силиконова залъгалка NUK Disney Mickey Trendline: прилича на женски гърди по време на кърмене

За нашите малки има ден след ден много вълнуващи приключения. Ето защо залъгалката е доверен приятел, който дава сигурност на вашето бебе и го успокоява. Независимо дали бебето ви се тревожи от непознати лица, звуци или чужда среда, то веднага ще се успокои поради успокояващото и инстинктивно смучене на залъгалката.

За да подобрява непрекъснато усещането за комфорт, NUK, създател на ортодонтската оформена залъгалка, допълнително подобри оригиналната й форма. Наподобява женска гърда по време на кърмене и се адаптира идеално към устата на бебето. Особеността на тази залъгалка е, че е много тънка и тясна, за да намали натиска върху зъбите и челюстта. Плоското зърно и мекото дъно придават приятно усещане в устата и осигуряват много място на езика за естествените движения на кърменето. Залъгалките NUK са невероятно адаптивни към небцето на бебето, поради което вашето бебе може да ги приеме бързо *. По този начин ние се грижим както за релакса на вашето бебе, така и за вашето.

Препоръчано от експерти: новите залъгалки NUK успокояват вашето бебе като никой друг

Цялостното здравословно развитие на вашето бебе е нашата основна грижа. Ето защо искаме всяко бебе на NUK да има възможно най-естествена и ортодонтски оформена залъгалка. Непрекъснатото научно развитие на оригиналната форма NUK, която е адаптирана към челюстта, прави новата залъгалка NUK по-добра от всякога и подходяща дори за кърмени бебета. Кърмещите майки потвърдиха, че залъгалката NUK не влияе върху кърменето *. По този начин NUK се грижи за спокойствието и почивката на новите мами.

Освен това залъгалките NUK не причиняват изкривяване на зъбите или затваряне на челюстта. За това се грижи тясното, плоско и тънко зърно, което минимизира натиска върху малките зъби и челюстта и оставя достатъчно място на езика за естествените движения на кърменето. Друга причина, поради която новата залъгалка NUK е призната и препоръчана от акушерки, педиатри и ортодонти.

Дори резултатите от теста са ясно в полза на новата залъгалка: 100% ** от анкетираните ортодонти отговориха, че новата залъгалка NUK не причинява изкривяване на зъбите или затваряне на челюстта, 95% * от бебетата приемат залъгалката NUK, 90% * от майките го препоръчват и 92% * от кърмещите майки потвърждават, че новата залъгалка NUK не влияе на кърменето.

* Независимо пазарно проучване, 307 майки, Германия 2017 г

** Независимо пазарно проучване, 50 ортодонти, 50 педиатри и 50 акушерки (представително избрани), Германия 2017 г.


Залъгалката Trendline от версията на Disney Mickey на NUK вълнува всеки малък фен на Disney. Анатомично проектираният щит за залъгалка с плосък бутон помага да не оставят белези по лицето на бебето, когато спи с лицето надолу или настрани. Практичният пръстен за залъгалка е изработен от висококачествен полипропилен и е подходящ дори за най-малките ръце. Прозрачният силиконов материал е лесен за почистване и издържа на високи температури. Не съдържа вредни вещества, устойчив е на кипене, без мирис, прозрачен и с гладка повърхност.

Всички залъгалки NUK имат въздушна система NUK. Чрез клапа въздухът излиза от зърното, оставяйки залъгалката мека и еластична и успокоява челюстта.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук