Mustela Family High Protection Sun Stick Spf50, 9ml

Mustela Family High Protection Sun Stick Spf50, 9ml

Стик с много висока слънцезащита за чувствителни зони на лицето, тялото

код на продукта: 047036
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  32,16лв. (16,45€)

Mustela Family Слънцезащитен стик с висока защита Spf50 Слънцезащитен стик с много висока защита за чувствително лице, зони на тялото 9ml Слънцезащитният стик Mustela® High Protection слънцезащитен крем с индекс SPF50 и масло от авокадо защитава ц...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3504105037772
ТЕГЛО: 25gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Mustela Family Слънцезащитен стик с висока защита Spf50 Слънцезащитен стик с много висока защита за чувствително лице, зони на тялото 9ml

Слънцезащитният стик Mustela® High Protection слънцезащитен крем с индекс SPF50 и масло от авокадо защитава целевите зони на лицето и тялото: скули, рождени белези, уши и устни. Може да се използва ежедневно през цялата година и е подходящ за употреба за бебета и деца от първия ден на раждане*, както и за цялото семейство.
С отлична текстура, която се нанася лесно и не залепва.

* Включително новородени, излезли от отделението за интензивно лечение на новородени, в случай на неизбежно излагане на слънце.

Нов слънцезащитен крем, специално създаден за бебета и деца, но също и за цялото семейство за дейности на открито! Sun Stick Mustela® с индекс SPF 50 и масло от авокадо предпазва целевите зони на лицето и тялото като скули, маслини, рождени белези, уши и устни * от UVA и UVB лъчи през цялата година.

С практична опаковка, която се побира във всяка чанта и е идеална за бързо и лесно нанасяне!

Предпазва и възстановява хидролипидния филм на кожата, предлага подобрена клетъчна защита и поддържа естествените защитни сили на кожата. Освен това предотвратява вредното въздействие на слънчевата светлина.

Прозрачната му текстура не залепва и не оставя следи. Без мирис, устойчив на пясък и вода, но и при контакт с кърпи и дрехи. Подходящ за всички типове кожа, включително чувствителна, нетолерантна, атопична и фоточувствителна кожа.

След нанасяне оставя кожата мека, предотвратявайки нейната дехидратация.

С UV филтри, които отговарят на хавайското законодателство за опазване на морските екосистеми, включително коралови рифове. Филтрите за оксибензон и октиноксат не са включени. Без TiO2 (титанов диоксид)

* Употреба при бебета над 1 година

Безопасност и ефективност
За гарантирана безопасност от първия ден на раждането, нашата дермокозметика е разработена в сътрудничество със здравни специалисти и трябва да премине над 450 проверки и теста.

100% от родителите са съгласни, че кожата им е защитена и хидратирана. (1)

(1) Клинично проучване под дерматологичен контрол при 22 възрастни с чувствителна кожа, за 21 дни (самооценка).

Клинично доказана ефикасност:

  • 100% от родителите установиха, че кожата е защитена от слънчево изгаряне и хидратирана.
  • 100% от родителите установиха, че текстурата му е невидима.
  • 100% от родителите са съгласни, че продуктът е практичен.

Стъпка 1: Нанесете достатъчно количество върху суха кожа преди излагане на слънце (на лицето и тялото). Недостатъчното количество намалява нивото на защита.

Стъпка 2: Нанасяйте отново на всеки 2 часа и след плуване или друго изпотяване.

Избягвайте зоната около очите. Не нанасяйте върху раздразнена кожа.
Деца под 3 години не трябва да се излагат на слънце. В случай, че излагането на слънце е неизбежно, направете го в съответствие с инструкциите за излагане на слънце.

И разбира се, не забравяйте шапката, очилата и тениската!

COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, DICAPRYLYL CARBONATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, DIBUTYL LAUROYL GLUTAMIDE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, DIBUTYL ETHYLHEXANOYL GLUTAMIDE, GAMMA-OCTALACTONE, TOCOPHEROL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук