Natura Siberica Wilda Organic Delicate Pet Shampoo 400ml

Natura Siberica Wilda Organic Delicate Pet Shampoo 400ml

Успокояващ органичен шампоан за домашни любимци с чувствителна кожа

код на продукта: 047412
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  28,62лв. (14,64€)

Natura Siberica Wilda Delicate Pet Shampoo Успокояващ шампоан за домашни любимци за чувствителна кожа 400ml Този шампоан е изпитан органичен продукт, подходящ за домашни любимци с мека и чувствителна кожа. Безопасно е за употреба при по-млади дома...  още

21,45лв. (10,97€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4743318102818
ТЕГЛО: 457gr
Вижте също продукти в тази категория:
Грижи за кучета - котки

Natura Siberica Wilda Delicate Pet Shampoo Успокояващ шампоан за домашни любимци за чувствителна кожа 400ml

Този шампоан е изпитан органичен продукт, подходящ за домашни любимци с мека и чувствителна кожа. Безопасно е за употреба при по-млади домашни любимци. Коренът на бяла върба успокоява кожата на домашния любимец и придава мекота на косата му.

Съдържа екстракти и масла от СИБИРСКИ ДИВИ БИЛКИ:

  • Кора и корен от бяла върба
  • Алтайска лайка
  • Кедрово масло
  • Снежна кладония

Подходящо е за кучета и котки.

Има веган сертификат.

Веган общество
Основана е през ноември 1944 г. от група вегетарианци, водени от Елси Шригли и Доналд Уотсън. В момента Веганското общество е едно от най-уважаваните и влиятелни вегански общества в света. Основната му идея е да изключи всяка форма на насилие в животинския свят. На първо място, консумацията на всякакви животински продукти в храната, използването на животни във всички видове тестове в медицинската и козметичната индустрия, използването на ГМО от животински гени. Марката Vegan може да се използва от производители по целия свят, за да идентифицират своите продукти като вегански. Такива компании плащат годишен членски внос към Vegan Society. Средствата за участие ще бъдат дарени за благотворителност.

Изисквания за сертифицирана козметика:

  1. Забрана за използването на продукти или съставки от животински произход за производството на козметика. В състава на козметиката не трябва да влизат дори мляко или мед.
  2. Забрана на експерименти с животни за тестване на козметични продукти или техните съставки по инициатива на производителя, от негово име или от трети страни под контрола на производителя.
  3. Използването на всякакви ГМО, съдържащи животински гени, е забранено.

Aqua, Melilotus Albus Flower/Leaf/Stem Extract*, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Salix Alaxensis Bark ExtractWH* (White Willow Bark extract), Potassium Oleate, Pinus Sibirica Seed OilWH*, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Glycerin, Potassium Hydroxide, Aralia Mandshurica Leaf/Stem Extract*, Chamomilla Recutita Flower Extract* (Chamomile extract), Saponaria Officinalis Root Extract*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Origanum Vulgare Flower/Leaf/Stem Extract*, Pinus Pumila Needle ExtractWH*, Glyceryl Oleate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук