Apivita PROMO PACK Серия за тонизиране на коса за мъже Tonic Hair Loss Lotion Spray 150ml & Men\'s Tonic Shampoo 250ml & Caps for Hair 30caps

Apivita PROMO PACK Серия за тонизиране на коса за мъже Tonic Hair Loss Lotion Spray 150ml & Men's Tonic Shampoo 250ml & Caps for Hair 30caps

Лосион против косопад и тонизиращ шампоан против косопад за мъже и хранителна добавка за здрави коса и нокти

код на продукта: 047697
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  81,91лв. (41,90€)

Apivita Оферта Пакет Тоник Серия за коса за мъже Тоник спрей лосион против косопад 150 мл и тоник шампоан за мъже 250 мл и капачки за коса 30 капачки Лосион против косопад и тонизиращ шампоан против косопад за мъже и хранителна добавка за здрави к...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5201279094140
ТЕГЛО: 765gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Apivita Оферта Пакет Тоник Серия за коса за мъже Тоник спрей лосион против косопад 150 мл и тоник шампоан за мъже 250 мл и капачки за коса 30 капачки

Лосион против косопад и тонизиращ шампоан против косопад за мъже и хранителна добавка за здрави коса и нокти

Apivita Тоник лосион спрей против косопад Лосион против косопад с Hippophae TC и протеини от лупина 150 мл

Комплексната серия TONIC за профилактика и лечение на косопад помага за регулиране на сезонния или наследствен косопад и благоприятства растежа на здрава коса.

Лосионът против косопад съчетава 6 действия за здрава, по-плътна и силна коса и е идеален за мъже и жени:

Предотвратява и ограничава косопада, като увеличава живота на косата с Hippophae TC, протеини от лупина и витамин B3.
Стимулира скалпа, укрепва корена на косъма и дава живот на косата с 10 аминокиселини, пшенични протеини, екстракти от цинхона, мащерка, женшен и оман.
Почиства скалпа и регулира омазняването, като улеснява здравия растеж на косата с екстракт от коприва и антимикробен екстракт от прополис.
Дава по-плътна и силна коса, с повече обем.
Укрепва защитата на косата срещу атаките на околната среда, с APISHIELD HS.
Със специално подбрана комбинация от етерични масла от мащерка, лимон, чаено дърво и мента, които действат регулиращо и стимулират косата и настроението.

Водата е заменена от тоник и против стареене инфузия от гръцки и органичен розмарин.
НЕЗАМАЗНА ТЕКСТУРА.

ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН

Резултати от клинични изследвания

За този конкретен продукт

88% признават, че се бори с косопада
94% чувстват косата си по-силна
96% са признали, че укрепва косата им
94% признават, че регулира омазняването
80% биха закупили конкретния продукт

Клинично изследване върху извадка от 50 мъже и жени

Съветът на АПИВИТА

Загубата на коса се дължи както на ендогенни фактори, като наследственост и хормонални фактори, така и на екзогенни фактори, като неправилно хранене, строга диета, прекомерно триене при разресване и разресване, някои лекарства, анемия, стрес и др. загубата се нуждае от холистична грижа с цялостна система за грижа. Тоник шампоан за жени ревитализира корена на косъма, укрепва и подхранва изтощената коса, подобрява вида й, почиства скалпа и предпазва от околната среда (слънце, замърсяване).

Косопадът е проблем, който изисква постоянно и системно лечение. Правилният хранителен режим, съчетан с шампоан, лосион и масла против косопад АПИВИТА може да допринесе за доброто здраве на косата. Продължете лечението поне 3 месеца и повторете същото лечение 2-3 пъти годишно.

Apivita Mens Tonic Shampoo With Hippophae TC & Rosemary Тоник Шампоан против косопад за мъже 250 мл

с морско конче и розмарин

89% натурален състав

Увеличава живота на косата - Стимулира растежа на нова коса

Укрепва косата срещу косопад, увеличава плътността и здравината на косъма, с Hippophae TC и протеини от лупина.
Почиства скалпа, като улеснява здравия растеж на косата с антимикробен екстракт от прополис.
Укрепва и ревитализира корена на косата с множество тонизиращи съставки: 4 витамина, пшенични протеини, екстракти от женшен, китайски, мащерка, лавандула.
Осигурява нежно почистване с абсолютно уважение към физиологията на флората на скалпа, с меки почистващи препарати, сапуни и APISHIELD HS.
Допринася за регулиране на омазняването, оставя косата лека и обемна, с корени от женско биле и екстракт от оман.
Защитава от външни влияния като стилизиране и замърсяване с APISHIELD HS.
Със специална комбинация от етерични масла от чаено дърво, мащерка, мента и лимон с регулиращ ефект, помага за премахване на стреса, като същевременно стимулира и подмладява косата и настроението.

Водата е заменена от тоник и против стареене запарка от гръцки розмарин.

ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН

Резултати от клинични изследвания

Стимулира скалпа и косата (84%).
Ефективно се бори с косопада (72%).
Увеличава плътността и здравината на косъма (72%).
Косата придобива повече обем (72%).

Клинично проучване при 25 мъже с лека до умерена загуба на коса (I, II, III степен - скала на Хамилтън) 4 седмици, % съгласни участници.

HIPPOPHAE TONIC COMPLEX активиращ комплекс - патент на APIVITA

Новият патентован комплекс от лаборатории APIVITA с био морски зърнастец – истинска суперхрана за коса, богата на витамини от В комплекс, витамини А и Е и ценни мастни киселини – и органичен розмарин с мощни тонизиращи свойства. Има доказана ефективност f

жизнения цикъл на косъма, стимулира растежа на косъма, увеличавайки живота на косъма.

Антимикробен екстракт от прополис – APIVITA INNOVATION

APIVITA, имайки дълбоки познания, опит и ноу-хау в изучаването и използването на пчелни продукти, постоянно е пионер в разработването на нови суровини, базирани на пчелни продукти. Прополисът, използван в този конкретен екстракт, идва от района на Олимп и е избран след процес на картографиране на фитохимичния профил на 11 различни разновидности на прополис от различни части на Гърция. Този конкретен прополис има идеално съотношение на терпени и флавоноиди, на което дължи силното си антимикробно и антиоксидантно действие. В резултат на това новият органичен екстракт от прополис предлага доказан антимикробен ефект срещу патогенните микроорганизми, свързани със заболявания на косата и кожата, и лекува скалпа.

APISHIELD HS Complex - APIVITA INNOVATION

Ексклузивният, билков, синергичен комплекс APISHIELD HS защитава биофлората на скалпа, укрепва защитата на косата срещу външни влияния (замърсяване, стилизиране), като същевременно възстановява и укрепва косата. Неговата автентичност се основава на комбинацията от 7 редки олигозахариди от памукова меласа, пребиотичен олигозахарид и аргинин.

База от билкови отвари

APIVITA заменя водата с биологични инфузии като органичен розмарин, които придават на продуктите си предимно антиоксидантни свойства. Като се има предвид, че водата в повечето козметични продукти отговаря на над 70% от техния състав, продуктите на АПИВИТА са по своята същност богати на антиоксидантни съставки. Запарката от розмарин се смята за най-ефективното решение срещу стареенето на косата, като в същото време предлага уникално подмладяване и стимулиране. Ефективността на избраните инфузии всеки път се доказва с научни методи.

Apivita Caps for Hair Хранителна добавка за здрава коса и нокти с хвощ, цинк и биотин 30 капсули

Hippophaes - Hippophae TC Нужди: Косопад

Здрава коса и нокти
Подходящо за жени и мъже.

В контекста на балансирана диета, те допринасят за укрепване на косата и поддържане на нейния здрав вид. Същевременно спомагат за укрепване на ноктите и поддържане на здравия вид на кожата.

Те съдържат:

Масло от Хипофей: Богато на мастни киселини, хранителни вещества, полезни за растежа на косата.
Цинк (като оксид): Допринася за поддържане на нормалното състояние на косата, ноктите и кожата.
Пчелно млечице (изсушено): Важна суперхрана, то е естествен източник на съставки (витамини, минерали, микроелементи, аминокиселини) с висока хранителна стойност, която подобрява блясъка и жизнеността на косата.
Биотин: Допринася за поддържане на нормалното състояние на косата и кожата, като липсата му може да бъде свързана с косопад.
L-цистин: Аминокиселина, която е градивен елемент за синтеза на кератин, основният протеин на косата.
Селен (като катион): Допринася за поддържане на нормалното състояние на косата и ноктите.
Витамини B5 (пантотенова киселина), B9 (фолиева киселина): жизненоважни хранителни вещества, които допринасят за растежа на косата.

Обвивката на капсулата е от растителен произход.

Съдържа цинк, биотин и селен, които допринасят за поддържане на нормалното състояние на косата, ноктите и кожата. Регламент (ЕО) 432/2012 относно разрешените здравни претенции върху храните.

Apivita Тоник лосион спрей против косопад Лосион против косопад с Hippophae TC и протеини от лупина 150 мл

Нанесете върху свежа или суха коса. Напръскайте ежедневно в корените на косата (8-10 пъти от всяка страна на главата) и леко масажирайте, за да стимулирате микроциркулацията в скалпа. Не се отмива.

Загубата на коса изисква продължително и систематично лечение.

Продължете лечението поне 3 месеца и повторете същото лечение 2-3 пъти годишно.

Apivita Mens Tonic Shampoo With Hippophae TC & Rosemary Тоник Шампоан против косопад за мъже 250 мл

Нанесете малко количество върху скалпа. Изплакнете обилно с вода.

Избягвам зрителен контакт. Само за външна употреба.

Нашият съвет!

Загубата на коса се дължи както на ендогенни фактори, като наследственост и хормонални фактори, така и на екзогенни фактори, като небалансирана диета, строга диета, прекомерно триене при разресване и четкане, някои лекарства, анемия, стрес или дори сезон (сезонна коса загуба).

За да се лекува ефективно, то се нуждае от холистична грижа с цялостна система за грижа:

Тонизиращият шампоан за мъже ревитализира корена на косъма, укрепва и подхранва сухата коса, почиства скалпа и предпазва от външни влияния (стайлинг, замърсяване).

Комбинираната му употреба с интензивни процедури като APIVITA лосион против косопад и нощен серум може да допринесе за доброто здраве на косата.

Косопадът е проблем, който изисква постоянно и системно лечение. Продължете лечението поне 3 месеца и повторете същото лечение 2-3 пъти годишно.

Допълнителни съвети за справяне с косопада:

  • Спазвайте правилна диета
  • Разресвайте косата си внимателно (предпочитайте четка с естествен косъм)
  • Избягвайте ежедневното къпане
  • Ограничете топлинното оформяне

Apivita Caps for Hair Хранителна добавка за здрава коса и нокти с хвощ, цинк и биотин 30 капсули

Приемайте по 1 капсула дневно след основното хранене в продължение на поне 3 месеца.

За най-добри резултати се препоръчва да се комбинира с другите продукти от гамата за предотвратяване и лечение на косопад APIVITA, което помага за регулиране на сезонния или наследствен косопад1 и насърчава здравословния растеж на косата. Пълната гама включва: тонизиращи шампоани за жени и мъже, балсам, маска, лосион, серум и капсули (хранителна добавка).

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместители на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми. Да се ​​съхранява при температура ≤ 25 °C и на недостъпно за деца място.

No Запознаване EOF: 128818/17-12-2018

EOF нотификационният номер не заема мястото на EOF регистрационния номер.

Не се отнася за патологичен косопад, за който трябва да се консултирате с вашия дерматолог.

Apivita Тоник лосион спрей против косопад Лосион против косопад с Hippophae TC и протеини от лупина 150 мл

Лосион против косопад с Hippophae TC и протеини от лупина

99% естествени съставки

СЪС

БЕЗ

*Hippophae TC активиращ комплекс

*Parabens

*Apishield HS

*Silicones

*Запарка от розмарин* вместо вода

*Mineral oil

*Антимикробен екстракт от прополис*

*Propylene glycol

*Протеини от лупина и пшеница

*Ethanolamines

*Екстракти от женшен*, китайка, мащерка*, коприва, жълт кантарион

*Phthalates

10 аминокиселини

PCM

* витамин B3, провитамин B5

*NM

*Етерични масла от чаено дърво*, мащерка*, мента* и гръцки лимон

Aqua** (Water**), Alcohol denat., Aqua (Water), Hydrolyzed Lupine Protein, Glycerin, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*, Panax Ginseng Root* Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf* Extract, Gossypium Herbaceum (Cotton) Flower Extract, Propolis* Extract, Valine, Equisetum Arvense Leaf* Extract, Urtica Dioica (Nettle) Leaf* Extract, Threonine, Proline, Phenylalanine, Histidine, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Oil*, Mentha Piperita (Peppermint) Oil*, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil*, Cinchona Succirubra Bark Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf* Extract, Menthol*, Niacinamide, Panthenol, Glycine, Alanine, Serine, Arginine, Propolis Extract, Propanediol, Ammonium Glycyrrhizate, PCA, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Aspartic Acid, Sodium Hydroxide, Sodium PCA, Sodium Lactate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, PPG-26-Buteth-26, Isoleucine, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene

* От сертифицирани органични култури

**Rosmarinus Officinalis Leaf* Водна инфузия=вода от розмарин = екстракт от розмарин

Apivita Mens Tonic Shampoo With Hippophae TC & Rosemary Тоник Шампоан против косопад за мъже 250 мл

Тонизиращият шампоан против косопад за мъже е богато формулиран и съдържа 89% натурални съставки

СЪС

БЕЗ

*Hippophae TC**

*Parabens

*Протеини от лупина и пшеница

*Silicones

*Apishield HS

*Mineral oil

* Мед от гръцка мащерка

*Propylene glycol

*Антимикробен екстракт от прополис*

*Ethanolamines

*Екстракти от женшен*, Китай, гръцка мащерка*, гръцка лавандула*, жълт кантарион*

*Phthalates

*Сапонария

*PCM

*4 витамина

*NM

*Запарка от розмарин*

*Етерични масла от чаено дърво*, мащерка*, мента* и гръцки лимон

* От сертифицирани органични култури

** Патентен патент (регистрационен номер: 201701100320)

Рециклирана PET бутилка, 100% рециклируема опаковка (PET, PP)

Aqua** (Water**), Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, PEG-4 Rapeseedamide, Glycerin, Sodium Chloride, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*, Hydrolyzed Lupine Protein, Panthenol, Niacinamide, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Propanediol, Hydrolyzed Wheat Protein, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Dehydroacetic Acid, Arginine, Sodium Gluconate, Mel (Honey), Phytantriol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf* Extract, Hydrolyzed Wheat Starch, Propolis* Extract, Panax Ginseng Root* Extract, Gossypium Herbaceum (Cotton) Flower Extract, Propolis Extract, Cinchona Succirubra Bark Extract, Saponaria Officinalis Leaf Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf* Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower* Extract, Equisetum Arvense Leaf* Extract, Biotin, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Oil*, Mentha Piperita (Peppermint) Oil*, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil*, Citric Acid, Polyquaternium-10, PEG-60 Almond Glycerides, Ammonium Glycyrrhizate, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Linalool, Limonene.

* От сертифицирани органични култури

** Rosmarinus Officinalis* Листна водна инфузия = вода от розмарин = екстракт от розмарин

Apivita Caps for Hair Хранителна добавка за здрава коса и нокти с хвощ, цинк и биотин 30 капсули

Масло от пшеничен зародиш, соево масло, хипромелоза (E464), хипофаи, L-цистин, лиофилизирано пчелно млечице, сгъстител (моноглицериди на мастни киселини, E471), мая, калциев пантотенат (витамин B5), сгъстител (силициев диоксид, E551) (нано), цинков оксид, оцветител (железен оксид, E172), оцветител (титанов диоксид, E171), натриев селенат, фолиева киселина (витамин B9), биотин (витамин B8)

Хранителна информация

100 g

Енергия

659 Kcal / 2717 KJ

Дебел

67 g

От които наситени

17 g

Въглехидрати

2.7 g

От които захари

0 g

протеини

12 g

Сол

0 g

Компоненти

1 капсула

L-цистин

50 mg

Пчелно млечице

40 mg

Цинк

3.8 mg (38 % ΔΤΑ)*

Пантотенова киселина

5.1 mg ( 84 % ΔΤΑ)*

Фолиева киселина

91.5 μg (46 % ΔΤΑ)*

Биотин

50 μg (100 % ΔΤΑ)*

Селен

55 μg ( 100 % ΔΤΑ)*

Масло от морски зърнастец

80 mg

*DTA: Диетични референтни стойности

Не е одобрен DTA

Списъкът на съставките подлежи на промяна. Съветваме ви винаги да проверявате списъка на съставките върху опаковката на продукта.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук