Nuk First Choice Plus Glass Bottle Latex Medium 240ml - Розово

Nuk First Choice Plus Glass Bottle Latex Medium 240ml - Розово

Стъклена бебешка бутилка с гумена зърна против колики и индикатор за контрол на температурата от 0 до 6 месеца

код на продукта: 047811
Само един продукт е наличен!
Nuk

Препоръчителна цена на дребно  16,50лв. (8,44€)

Nuk First Choice Plus стъклена бутилка с латексов среден биберон против колики и индикатор за контрол на температурата от 0 до 6 месеца 240 ml - розово Индикаторът за контрол на...  още

16,50лв. (8,45€)
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 2400000001137
ТЕГЛО: 260gr

Nuk First Choice Plus стъклена бутилка с латексов среден биберон против колики и индикатор за контрол на температурата от 0 до 6 месеца 240 ml - розово

Индикаторът за контрол на температурата NUK помага на родителите да постигнат идеалната температура на храната по време на хранене.

Промяна на цвета в зависимост от температурата на съдържанието на бутилката: Ако храната е твърде гореща, синият индикатор става бял.

Изключително мек гумен биберон, идеален за челюстта, 0-6 месеца M (среден отвор = за бебешко мляко)

Клинично тестван*: За идеалната комбинация от кърмене и използване на шише.

Изработен от висококачествено стъкло, без BPA, капацитет 240 мл.

Спокойно и безопасно хранене благодарение на индикатора за контрол на температурата NUK.

Когато бебето ви е гладно, храната не трябва да е нито много гореща, нито много студена. Ето защо майките и татковците проверяват температурата на храната преди всяко хранене. Така че е предизвикателство да се знае точно каква е правилната температура. Точно поради тази причина NUK създаде бутилките NUK First Choice+ с индикатор за контрол на температурата.

Това е функция, която никога преди не се е появявала в този формат. Шишетата имат NUK индикатор за контрол на температурата, като по този начин предотвратяват храненето на вашето бебе с много гореща храна. Индикаторът е под формата на термометър и цветът се променя в зависимост от температурата на съдържанието на бутилката. В бъдеще тази функция също помага на родителите да намерят идеалната температура на бебешката храна по време на хранене.

Ако храната е твърде гореща, синият индикатор става бял. В идеалния случай температурата на храната трябва да е същата като телесната температура (37°C) и да съответства на индикацията със среден син нюанс.

Важно: Индикаторът за контрол на температурата NUK се счита за допълнителен контрол. Ето защо температурата на храната трябва да се провери на ръка преди самото хранене. За контролиране на храната са достатъчни няколко капки от вътрешната страна на плода.

Биберон с най-естествена форма - идеален за вашето бебе.

NUK First Choice е първият избор на потребителите за бебешки бутилки, предназначени за кърмене от години. С биберона NUK FirstChoice + успяхме да се доближим още повече до естествения начин на хранене, с цел здравословно развитие на челюстта на детето и симулиране в максимална степен на усещането за кърмене от майчината гърда.

Естествена форма, съобразена с формата на челюстта.

Специалната форма на зърното NUK е проектирана въз основа на формата на гърдите на майката по време на кърмене. Оставя на езика и челюстите достатъчно място за естествените движения на бозайниците.

Мека като майчина гръд

Новата мека зона Softzone е проектирана да адаптира гумения биберон към небцето още по-добре – за естествено усещане за кърмене.

Против колики**

Подобрената система Anti-Colic Air System осигурява естествен поток на течности. Така вашето бебе може лесно да пие, без да поглъща въздух в същото време.

Клинично тестван*

Особено естествената му форма прави биберона NUK особено обичан от бебетата. Поради тази причина е идеален за бебета, които комбинират кърмене с шише.

Бутилката NUK FIRST CHOICE+ е изработена от стъкло:

Здраво, качествено, издръжливо стъкло, приятно на допир

Без аромати и вредни вещества – без BPA

Лесен за пълнене и почистване – с изключително широка уста

Сигурно захващане и основа – бутилка, която леко се стеснява в средата и има широка основа

Съвместим с всички продукти на NUK FIRST CHOICE

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук