Oral-B Kids Spiderman Special Edition Toothbrush 1 бр

Oral-B Kids Spiderman Special Edition Toothbrush 1 бр

Електрическа четка за зъби за деца от 3 години, включва 4 стикера за дръжки и куфар за пътуване

код на продукта: 047983
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  86,02лв. (44,00€)

Oral-B Kids Spiderman Special Edition Toothbrush Електрическа четка за зъби за деца от 3 години с 4 стикера за дръжки и куфар за пътуване 1 брой Електрическата четка за зъби Oral-B Kids за възраст над 3 години забавлява децата със стикери от филма...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4210201421702
ТЕГЛО: 471gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Oral-B Kids Spiderman Special Edition Toothbrush Електрическа четка за зъби за деца от 3 години с 4 стикера за дръжки и куфар за пътуване 1 брой

Електрическата четка за зъби Oral-B Kids за възраст над 3 години забавлява децата със стикери от филма за Спайдърмен, като същевременно осигурява нежно и ефективно почистване с препоръчана от зъболекар четка за зъби. С уникална функция за миене на чувствителни детски зъби, тази четка нежно почиства детските зъби. Премахва повече плака от обикновената ръчна четка за зъби.

Опитайте го за 100 дни. Ако не сте доволни, получавате парите си обратно. Заявката за възстановяване трябва да бъде подадена в рамките на 100 дни от датата на закупуване в съответствие с Правилата и условията на www.epithimies.gr

  • Специално проектиран да бъде нежен към детските зъби.
  • Кръгла глава на четката с идеален размер за малки усти.
  • Нежен към венците с много меки влакна.
  • Подходящо за възраст 3+.
  • Украсете дръжката на четката с 4 стикера от филма Marvel Spider-Man.
  • Работи с безплатното приложение Disney Magic Timer на Oral-B.
  • Акумулаторна батерия за зареждане, което издържа 8 дни.
  • Насърчава четкането за 2 минути с вградения таймер.

Oral-B, марката електрическа четка №1, използвана от зъболекари по целия свят.

Съдържа: 1 червена дръжка, 1 KIDS резервна глава за четка, 1 калъф за пътуване, 4 стикера с герои на Спайдърмен за украса на дръжката и 1 зарядно устройство.

Опитайте го за 100 дни. Ако не сте доволни, получавате парите си обратно. Заявката за възстановяване трябва да бъде подадена в рамките на 100 дни от датата на закупуване в съответствие с Правилата и условията на www.epithimies.gr.

  1. Проверявайте редовно целия продукт/кабел/аксесоари за повреди. Не използвайте повредено или неработещо устройство. Ако има повреда на продукта/кабелите/аксесоарите, свържете се със сервизен център на Oral-B. Не модифицирайте или ремонтирайте продукта. Може да възникне пожар, токов удар или нараняване.
  2. Не се препоръчва за употреба от деца под 3 години. Четките за зъби могат да се използват от деца и хора с намалени физически, сетивни или умствени способности и липса на опит или познания, ако са под наблюдение или са инструктирани относно безопасното използване на устройството и разбират свързаните с това рискове.
  3. Почистването и поддръжката не трябва да се извършват от деца. Децата не трябва да играят с устройството.
  4. Използвайте този продукт само по предназначение, както е описано в ръководството за потребителя. Не използвайте аксесоари, които не са препоръчани от производителя.
  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук